Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Interface translation/diff/ms

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Note: Not as usual, you have not to move this page into your language. The names of system files are equal on all language wikis.

Title[edit]

Translators' note[edit]

This year, four MediaWiki files are added and other two existing ones need to be updated (see below). You are highly recommended to translate those messages into your language.

Important: Note that

  • boardvote_intro, boardvote_notqualified, boardvote_nosession, boardvote_welcome and boardvote_blocked messages will be published on SPI wiki by a Election Committee member.
  • The boardvote_redirecting message, instead, needs to be published on the local wiki by its sysop's hand.

So, don't change the translation state to published until 1) boardvote_redirecting is on your wikis and 2) the other messages are updated on SPI wiki.

The past year settings are found at Election UI text 2005 and Election UI text 2006.

Thank you for your works in advance!

Messages need to be updated/translated[edit]

What's that?[edit]

boardvote_nosession
displayed for users who hit the vote page without going via Wikimedia.
boardvote_welcome
displayed at the top of the page for users with a valid source wiki session.
boardvote_redirecting
displayed for users who are being redirected to the other wiki. It is on the source wiki, not on the destination.

Translate the text below

MediaWiki:boardvote_intro[edit]

Selamat datang ke pemilihan keempat Badan Amanah Wikimedia, lembaga yang mentadbir Yayasan Wikimedia. Kami sedang dalam proses mengundi tiga orang untuk mewakili komuniti pengguna di pelbagai projek Wikimedia. Mereka yang terpilih akan berkhidmat untuk tempoh penggal dua tahun di dalam Badan Amanah. Mereka akan membantu dalam menentukan arah tujuan projek Wikimedia, secara individu dan berkumpulan, dan mewakili minat dan kepentingan anda. Antaranya, mereka akan memutuskan cara untuk menjana pendapatan dan mengagihkannya.

Sebelum mengundi, sila baca penyataan dan jawapan persoalan setiap calon dengan cermat. Setiap calon merupakan pengguna yang dihormati, yang telah menyumbang banyak masa dan usaha untuk menjadikan projek ini suatu persekitaran mesra yang komited kepada pencapaian dan penyebaran bebas pengetahuan manusia.

Anda boleh mengundi seberapa banyak calon yang anda mahu. Tiga calon dengan undi terbanyak akan diisytiharkan menang. Jika terdapat keputusan seri, pemilihan lanjutan akan diadakan.

Sila ingat bahawa anda cuma boleh mengundi dari satu projek. Walaupun anda mempunyai 400 suntingan dari beberapa projek, ia tidak memberikan anda hak untuk mengundi dua kali. Jika anda berhasrat untuk menukar undian anda, sila lakukannya dari projek yang anda mengundi sebelum ini.

Untuk maklumat lanjut, sila lihat:

MediaWiki:boardvote_notqualified[edit]

Anta tidak layak untuk mengundi dalam pemilihan ini. Anda perlu melakukan $3 suntingan sebelum $2, dan suntingan pertama anda haruslah sebelum $5.

MediaWiki:boardvote_nosession New[edit]

ID pengguna Wikimedia anda tidak dapat ditentukan. Sila log masuk ke wiki di mana anda telah memenuhi syarat, dan pergi [[Special:Boardvote]]. Anda mesti menggunakan akaun yang mempunyai sekurang-kurangnya $1 sumbangan sebelum $2, dengan suntingan pertama sebelum $3.

Perhatikan bahawa anda perlu memastikan bahawa pelayar anda menerima cookie dari pelayan undian luar kami: wikimedia.spi-inc.org.

MediaWiki:boardvote_welcome New[edit]

Selamat datang $1!

MediaWiki:boardvote_blocked New[edit]

Maaf, anda telah disekat dari wiki di mana anda berdaftar. Pengguna yang disekat tidak dibenarkan mengundi.


The below is necessary to move to your language wiki, not to SPI one

MediaWiki:Boardvote redirecting[edit]

Sebagai langkah keselamatan dan ketelusan, undian ini dijalankan di pelayan luar bebas.

Anda akan dibawa ke sana dalam masa 20 saat. [$1 Klik sini] untuk ke sana sekarang juga.

Satu amaran keselamatan mengenai sijil yang tidak ditandatangan (unsigned certificate) mungkin akan muncul.