Jump to content

Fundraising/Translation/Email 1/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Email 1 and the translation is 100% complete.

Lue henkilökohtainen vetoomus Wikipedian perustajalta

Hyvä %%FIRSTNAME%,

Arvoisa lahjoittaja,

Kiitos, kun olet auttanut pitämään Wikipedian elossa ja mainoksettomana. Olemme viimeksi pyytäneet apuasi vuosi sitten. Tämä on sinun vuosittainen muistutuksesi.

Jos kaikki entiset lahjoittajamme antaisivat uuden lahjoituksen tänään, meidän ei tarvitsisi huolehtia varainkeruusta koko loppuvuonna. Avullasi voimme nopeammin palata Wikipedian kehittämistyöhömme.

Olemme pieni voittoa tavoittelematon organisaatio, joka pyörittää maailman 5. suurinta verkkosivustoa. Meillä on vain 200 henkilökuntaa, mutta palvelemme 500 miljoonaa kävijää ja meillä on kuluja kuten millä tahansa suositulla sivustolla: palvelimia, sähköä, ohjelmistoja ja ihmisiä.

Wikipedia on jotain erityistä. Se on kuin kirjasto tai julkinen puisto. Se on kuin mielen temppeli; paikka, johon me kaikki voimme mennä pohtimaan ja oppimaan.

Suojellaksemme riippumattomuuttamme, emme koskaan näytä mainoksia. Emme vastaanota valtionapua. Toimimme lukijoidemme lahjoitusten varassa. Nyt on se aika, kun pyydämme apuasi.

Jos Wikipedia on sinulle hyödyllinen, käytä hetki aikaasi pitääksesi sivusto toiminnassa myös ensi vuonna.

https://donate.wikimedia.org

Kiitos,

Jimmy Wales
Wikipedian perustaja


Saat tämän viestin, koska olet arvostettu Wikimedia-säätiön tukija. Jos et halua saada Wikimedia-säätiöltä enää viestejä, peru tilauksesi saman tien.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
United States of America