Jump to content

Fundraising/Translation/Email 1/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Email 1 and the translation is 100% complete.

Persoonlijke oproep van de oprichter van Wikipedia

Geachte %%FIRSTNAME%,

Beste donateur,

Hartelijk dank voor het online en advertentievrij houden van Wikipedia. Het is inmiddels een jaar geleden dat wij uw steun vroegen. Daarom sturen wij u nu deze jaarlijkse herinnering.

Als al onze donateurs uit voorgaande jaren vandaag opnieuw doneren, hoeven we de rest van het jaar geen fondsen meer te werven. Helpt u ons bij het blijven verbeteren van Wikipedia?

We zijn de kleine organisatie zonder winstoogmerk die de op vier na meest bezochte website ter wereld draaiende houdt. We hebben slechts 200 medewerkers en bedienen daarmee 500 miljoen gebruikers. We hebben dezelfde kosten als iedere andere topwebsite, denk aan: servers, energie, programma's en medewerkers.

Wikipedia is iets bijzonders. Het is als een bibliotheek of een openbaar park. Het is als een tempel voor de geest, een plek om na te denken en te leren.

Om onze onafhankelijkheid te waarborgen, zullen we nooit advertenties weergeven. We krijgen geen overheidssubsidies, en draaien op donaties van onze lezers. Daarom vragen wij nu uw steun.

Is Wikipedia nuttig voor u? Neem dan alstublieft even de tijd om het nog een jaar langer online en advertentievrij te houden.

https://donate.wikimedia.org

Hartelijk dank,

Jimmy Wales
Oprichter van Wikipedia


U ontvangt deze e-mail omdat u eerder aan de Wikimedia Foundation hebt gedoneerd. Als u in de toekomst geen e-mails meer wilt ontvangen van de Wikimedia Foundation, kunt u zich direct uitschrijven.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
United States of America