Jump to content

Fundraising/Translation/Email 1/ro

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Email 1 and the translation is 100% complete.

Vă rugăm citiți un apel personal de la fondatorul Wikipedia

Dragă %%FIRSTNAME%,

Dragă donatorule,

Îți mulțumim pentru că ne ajuți să păstrăm Wikipedia disponibilă și fără reclame. A trecut un an de la ultima strangere de fonduri. Acesta este mesajul anual de notificare.

Dacă toti donatorii noștrii din trecut ar dona și azi nu ar trebui să ne facem griji pentru strangeri de fonduri tot restul anului. Te rugăm, ajută-ne sa ne întoarcem la a face Wikipedia mai bună.

Noi suntem un ONG mic ce administrează al cincelea cel mai frecventat website de pe glob. Avem doar 200 dar servim 500 de milioane de utilizatori si avem costuri ca oricare alt site de top: servere, electricitate, programe și oameni.

Wikipedia este ceva special. Este ca o bibliotecă sau un parc. Este ca un templu pentru minte, un loc in care noi toți putem merge ca să gândim și să învățăm.

Pentru a ne proteja independența, nu vom afișa niciodată reclame. Nu primim fonduri de la stat. Supraviețuim pe baza donatilor de la cititori. Acum a venit momentul sa cerem.

Dacă Wikipedia vă este utilă, vă rugam sa ne acordați un minut pentru a o putea ține on-line si fară reclame încă un an.

https://donate.wikimedia.org

Vă mulțumesc,

Jimmy Wales
Wikipedia Founder


Primiți acest mesaj în calitate de donator valoros al Fundației Wikimedia. În cazul în care nu doriți sa mai primiți email-uri de la Fundația Wikimedia, dezabonați-va instantaneu

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
United States of America