Jump to content

Fundraising/Translation/Email 1/sv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Email 1 and the translation is 85% complete.
Outdated translations are marked like this.

Vänligen läs ett personligt meddelande från Wikipedias grundare

Kära %%FIRSTNAME%,

Kära bidragsgivare,

Tack för att du bidrar till att hålla Wikipedia online och annonsfritt. Ett år har passerat sedan vi frågade sist. Detta är din årliga påminnelse.

Om alla våra tidigare donatorer bidrog igen idag, skulle vi inte behöva oroa oss över vår insamling för resten av året. Vänligen ge ditt bidrag så att vi kan fokusera på att förbättra Wikipedia.

Vi är en liten ideell organisation som driver den femte mest besökta webbplatsen i världen. Vi har bara 200 anställda men betjänar 500 miljoner användare och har kostnader som alla andra stora webbplatser: servrar, elektricitet, mjukvara och personal.

Wikipedia är något speciellt. Det är som ett bibliotek eller en allmän park. Det är som ett tempel för tänkande, en plats dit vi alla kan gå till för att fundera och lära oss.

För att skydda vårt oberoende kommer vi aldrig ha reklam. Vi tar inte emot statliga bidrag. Vi lever på donationer från våra läsare. Det är nu vi ber om din hjälp.

Tack,

Jimmy Wales
Wikipedias grundare


Du får detta e-brev då du är en högt värderad donator till Wikimediastiftelsen. Om du inte önskar få fler e-brev från Wikimediastiftelsen kan du genast avsluta abbonemanget.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
United States of America