Jump to content

Fundraising 2010/Lilaroja Appeal/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Lilaroja

[edit]
  • Ju lutem lexojeni:
  • Një mesazh personal
  • nga autorja e Wikipedias Lilaroja
  • Një mesazh nga autorja e Wikipedias Lilaroja

Një dollar, një mesazh dashurie dhe një zemër e thyer.

Si vullnetare tek Fondacioni Wikimedia në San Francisko lexoj shumë emaile që njerëzit i shkruajnë dhe letrat që ata i dërgojnë kur ne nisim fushatën për mbështetje.

Menjëherë ju kuptoni se njerëzit nuk po japin vetëm para, ata po dërgojnë edhe dashuri. Një fëmijë që me gëzim jep një dollar nga shuma e vogël që i lejohet të harxhojë gjatë javës. Dhe një tjetër çek me një mesazh të bashkangjitur ku thotë E DUA WIKIPEDIANNNNN!!! Nganjëherë mesazhet është vështirë ti lexosh.

Kurrë nuk do të harroj kur dëgjova nga një nënë dhe baba, djali i të cilëve kishte vdekur nga një sëmundje e rrallë. Ata ishin mirënjohës që Wikipedia kishte një artikull për t’i informuar të tjerët lidhur me sëmundjen nga e cila djali i tyre kishe vdekur.

Wikipedia ka rëndësi në fusha të ndryshme për ne që e përdorim. Çfardo lidhje që keni me të, ju jeni pjesë e komunitetit magjik. Më shumë se 400 milion njerëz e përdorin Wikipedian dhe faqet e saj simotra për çdo muaj – gati një e treta e botës që ka qasje në internet.

Tani është koha kur të gjithë njerëzit e komunitetit të Wikipedias mblidhen bashkë për të ndihmuar e mbështetur ndërmarrjen tonë të përbashkët me një donacion prej $20, €30, ¥4,000 apo çkado që mundet për ta mbajtur Wikipedian të lirë.

Në të njejtën mënyrë që ne e ndërtojmë Wikipedian me një fjalë për njëherë, ne gjithashtu mund ta mbajmë atë të shëndoshë dhe duke përparuar me një donacion për njëherë.

Shpresoj se do të vendosni që ky moment të jetë momenti kur i dergoni Wikipedias ca dashuri,

Faleminderit,

Lilaroja

Oliva, Spanjë