Jump to content

Donacions 2012/Traducció/Crida del Mike C

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal and the translation is 100% complete.

1

Quan era petit vaig començar a comprar llibres sobre la pesca amb mosca. Actualment, d'aquest tema, en tinc més de 600. He pescat amb mosca en llocs de tot el món. Hi ha gent que pensa que és una mena d'esport esotèric, però m'encanta.

Després de servir a la Força Aèria dels Estats Units durant 28 anys (i de viatjar per tot el món) em vaig jubilar i em vaig traslladar a l'estat de Montana, on puc gaudir plenament de la pesca amb mosca i també del senderisme. I quan no estic aprofitant l'aire lliure, em dedico a escriure sobre ell a la Viquipèdia.

Ningú no em paga per fer aquesta feina. Ho faig perquè crec en la missió de la Viquipèdia: fer arribar la totalitat del coneixement humà a tothom. I de manera gratuïta.

La Viquipèdia no té ànim de lucre i crec que aquest és l'únic camí. No hi ha accionistes a qui impressionar, ni comptes corrents per engreixar. És així com la Viquipèdia pot acomplir la seva missió i els seus principis. És per això que cada any faig un petit donatiu.

Enguany m'agradaria que fessiu com jo.

Bio

El Mike Cline es va criar al sud de Califòrnia. Després es va allistar a la Força Aèria dels Estats Units durant l'apogeu de la Guerra del Vietnam. Va servir durant 28 anys i es va jubilar com a tinent coronel el 1996. Ara viu a Montana, on treballa com a consultor d'estratègia. A la Viquipèdia escriu sobre la geografia, la història natural i els parcs nacionals de Montana. I per descomptat, sobre la pesca amb mosca, basant-se en la seva biblioteca de més de 600 llibres.