Jump to content

Ίδρυμα Wikimedia εκλογές 2015/Κάλεσμα για υποψηφιότητες

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections 2015/Call for candidates and the translation is 100% complete.
Info The election ended 31 Μαΐου 2015. No more votes will be accepted.
The results were announced on 5 Ιουνίου 2015. Please consider submitting any feedback regarding the 2015 election on the election's post mortem page.

Παρακαλούμε βοηθήστε στην στρατολόγηση νέων υποψηφίων για το συμβούλιο των εκλογών WMF

Αγαπητοί Wikimedians,

Καθώς τα έργα μας μεγαλώνουν και ωριμάζουν, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, προκειμένου να συνεχίσουμε να οικοδομούμε στον κόσμο της γνώσης για την επόμενη δεκαετία. Τον περασμένο μήνα, η WMF κάλεσε πολλούς από τους αναγνώστες μας να μοιραστούν τις σκέψεις τους σε μια διαβούλευση στρατηγική. Μερικές από τις πιο συχνές απαντήσεις ήταν αιτήματα για μεγαλύτερη εστίαση στις γλώσσες και τις κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μόλις τώρα έρχονται σε σύνδεση. Για την επίτευξη των γνώσεών μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και σε κάθε μυαλό, οι αιτήσεις αυτές στρέφουν την προσοχή μας στο να είναι πιο περιεκτική από ποικίλες και αναδυόμενες φωνές.

Την ίδια στιγμή, το συμβούλιο των θεματοφυλάκων έχει συζητήσει τη σύνθεση συμβουλίου, και εμείς συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε μια διαφορετική εκπροσώπηση των κοινοτήτων και των έργων μας στη σύνθεση των μελών μας. Αυτό συμπεριλαμβάνει φέρνοντας διαχειριστές από τις κοινότητες μας, γλώσσες και έργα που αντιπροσωπεύουν γεωγραφικές περιοχές και γλώσσες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μέχρι σήμερα δεν έχουν συμπεριληφθεί ή αντιπροσωπεύονται στη σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου μας.

Γι 'αυτό σας ζητάμε να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε κοινότητες, στην Wikimedia και πέρα, να φέρουμε μπροστά ένα εξαιρετικό δυναμικό υποψηφίων οι οποίοι:

  • Έρχονται από την Αφρική, Ινδία, Ασία, ή από την Μέση Ανατολή; ή
  • Έχουν εμπειρία με ένα από τα μικρότερα έργα ή έργων non-Wikipedia; ή
  • Έχουν βαθιά ειδίκευση στην τεχνολογία & τα προϊόντα και τα οικονομικά; και
  • Έχουν βασικά εμπειρία διαχείρισης (διδακτική, διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού, διαχείριση έργων, εμπειρία μεγαλύτερων μη κερδοσκοπικών επιτροπών, ιδικά των διεθνών οργανισμών κλπ.)

Όλοι οι πιθανοί υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνούν και να συζητούν στην αγγλική γλώσσα, δεδομένου ότι αυτή είναι η γλώσσα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις συζητήσεις του επιτροπών μας. Οι αποτελεσματικοί διαχειριστές έχουν στοχοπροσύλωση, στρατηγική, είναι προσεκτικοί, έχουν υψηλή ακεραιότητα, έχουν σεβασμό και σκέφονται την κοινότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει δεσμευτεί για την ποικιλομορφία και την ισορροπία των φύλων. Παρακαλούμε να μας βοηθήσει να βρούμε υποψηφίους που έχουν προοπτικές και οι φωνές που βρίσκονται υπό-εκπροσωπούνται, αλλά η συμμετοχή των οποίων είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον των έργων μας. Ενθαρρύνουμε επίσης τους υποψηφίους από όλα τα έργα και τις κοινότητές μας, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να τρέχει για το Διοικητικό Συμβούλιο να πράξει, και να ενθαρρύνει όλους τους προκριθέντες ψηφοφόρους να συμμετάσχουν με ερωτήσεις και ψηφίζουν. Χρειαζόμαστε την πλήρη συμμετοχή της κοινότητας Wikimedia για να διασφαλίσει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είναι τόσο ισχυρή και ποικιλία που μπορεί να πάμε μπροστά.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, να ονομάσετε υποψήφιους ή να δημοσιεύσετε την αυτο-υποψηφιότητας παρακαλώ visit the election homepage:

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος Wikimedia

Αναζητώντας 5 νέα μέλη και διαμεσολαβητή για να ενταχθεί η διάδοση επιτροπή των γεωργικών ταμείων

Γεια σας Wikimedians,

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Ταμειακή επιτροπή Διάδοσης (FDC) είναι μια επιτροπή εθελοντής που κάνει συστάσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο σχετικά με το πώς δαπανώνται οι πόροι για την επίτευξη των στόχων του κινήματος. Κάθε χρόνο, η FDC συνεδριάζει δύο φορές για να συζητήσει σχετικά με τις ετήσιες προτάσεις επιχορήγησης σχέδιο που υπέβαλε η Wikimedia οργανώσεις. Κατανέμεται μέσα από μια συμμετοχική, διαφανή, συνεργατική διαδικασία φιλανθρωπικών, τα κεφάλαια αυτά χρησιμοποιούνται από τους οργανισμούς να διευρύνουν και να εμβαθύνουν τη συμμετοχή και διευκολύνουν τη δημιουργία και την επιμέλεια της ποιότητας του περιεχομένου σε εγχειρήματα του Wikimedia.

Πέντε θέσεις στην επιτροπή είναι ανοιχτό φέτος, όπως είναι η θέση του συνηγόρου του πολίτη. Εξυπηρετούν στην επιτροπή αυτή είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνουμε την εμπλοκή σας στην κίνηση, να χτίσουν την ηγεσία και την εμπειρία σας, και συνεργάζεται στενά με άλλους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν το κίνημα επιτύχει μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Οι δεσμεύσεις αυτές είναι σημαντικές: θα πρέπει να αναμένεται να έρθει σε τουλάχιστον δύο πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις κάθε χρόνο που διαρκεί μέχρι 4 ημέρες, εκτός από την εξέταση πάνω από 18 προτάσεις και σημαντικά έγγραφα υπόβαθρο κάθε χρόνο. Για τα περισσότερα μέλη της επιτροπής, συμμετοχή στις συνεδριάσεις περιλαμβάνει επίσης σημαντική διεθνή ταξίδια. Σημειώνεται ότι η επιτροπή θα συνεδριάσει στο Σαν Φρανσίσκο για μια περίοδο τεσσάρων ημερών από 15 έως 21 Νοέμβριος, έτσι πρέπει να είστε διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ψάχνουμε για μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Εμπειρία σκηνοθεσία ή την αξιολόγηση των προγραμμάτων, εντός ή εκτός του κινήματος Wikimedia?
  • Εξειδίκευση με επιχορηγήσεις (που έχουν λάβει ή διαχειρίζεται κεφάλαια επιχορήγησης ή έχετε εμπειρία κάνοντας επιχορηγήσεις)?
  • Γνώση και κατανόηση του, και την προσωπική αξιοπιστία του μέσα στο κίνημα του Wikimedia και τα εγχειρήματα του Wikimedia (δηλαδή, η εμπειρία με τα προγράμματα Wikimedia, το Wikimedia οργανώσεις, ή σε wiki ηγετικούς ρόλους)?
  • Επιδιώκουμε το φύλο, γεωγραφική και γλωσσική πολυμορφία στην επιτροπή, καθώς και η εμπειρία με διαφορετικούς ρόλους μέσα στο κίνημα του Wikimedia (π.χ. συνεισφέρουν στο περιεχόμενο, οι ηγέτες του προγράμματος, οι ηγέτες της ομάδας των χρηστών, λειτουργοί, μέλη του διοικητικού συμβουλίου κεφάλαιο)

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας, πώς να προτείνουν υποψήφιους, ή να δημοσιεύουν σας αυτο-υποψηφιότητα, παρακαλούμε επισκεφθείτε την αρχική σελίδα των εκλογών:

Παρακαλούμε ελάτε με οποιεσδήποτε ερώτηση.

Στην υγειά μας,
Katy Love
Ανώτερος Λειτουργός του Προγράμματος
επιτροπή ταμειακής Διάδοσης