Jump to content

User:Keegan (WMF)/Rename confusion message/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page User:Keegan (WMF)/Rename confusion message and the translation is 100% complete.

ref: User:Pathoschild/2015_sul_rename_confusion

Voit luultavasti jättää uudelleennimeämisvaroituksen huomioimatta

Tervehdys,

Sinuun otettiin hiljattain yhteyttä koskien tarvetta nimetä tunnuksesi osana yksilöllisen kirjautumisjärjestelmän viimeistelyä.

Voit todennäköisesti jättää huomioimatta saamasi viestin. Tunnustasi ei luultavasti tarvitse nimetä uudelleen, mutta kannattaa tarkistaa se vielä sivulta "Yhdistä tunnus", jonne voit syöttää nykyisen käyttäjänimesi varmistaaksesi, että omistat järjestelmänlaajuisen tunnuksesi. Viesti oli tarkoitettu joko aiemmin tunnuksesi käytössä olleelle vanhalle käyttäjänimelle, vaihtoehtoiselle tunnuksellesi tai bottitunnukselle, jonka omistat, mutta joka uudelleenohjaa tälle keskustelusivulle. Vanha käyttäjänimi täytyy nimetä uudelleen, jotta tila vapautuu järjestelmänlaajuiselle tunnukselle. Jos omistat yhä järjestelmänlaajuisen tunnuksen, voit korvata ohjaussivun tämän viimeistelyn valmistuttua. Viestin lähettänyt botti seurasi ohjaussivua ja jätti sen vuoksi viestin tänne.

Jos olet botin omistaja: kirjaudu sisään bottitunnuksellasi, jonka omistat ja käy sivulla Special:MergeAccount yhtenäistääksesi bottitunnuksesi, jos tarpeen.

Kiitos ajastasi ja pahoitteluni sekaannuksesta.

-- Keegan (WMF) (keskustele)