Jump to content

User:Keegan (WMF)/Rename confusion message/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page User:Keegan (WMF)/Rename confusion message and the translation is 100% complete.

ref: User:Pathoschild/2015_sul_rename_confusion

Веројатно ќе треба да го занемарите предупредувањето за преименување

Почитувани,

Неодамна ви пишавме за преименувањето на вашата сметка како последен чекор во спроведувањето на еднокорисничката најава.

Најверојатно треба да го занемарите тоа известување. Вашата сметка веројатно нема да биде преименувана, но сепак проверете си го тековното корисничко име на СпојСметка за да се осигурате дека поседувате глобална сметка. Пораката беше предвидена за старо корисничко име што вашата сметка претходно го користела, друга ваша сметка или ваш бот што пренасочува кон оваа страница за разговор. Старото корисничко име мора да се преименува за да се направи место за глобалната сметка. Доколку сепак ја поседувате глобалната сметка, можете да го замените пренасочувањето откако ќе заврши овој последен чекор. Ботот кој ви ја достави пораката го проследил пренасочувањето, па затоа оставил порака тука.

Ако поседувате бот: најавете се на сите ботовски сметки што ги имате и посетете ја страницата Special:MergeAccount за да ги обедините, ако е потребно.

Ви благодарам за посветеното време и се извинувам за предизвиканата забуна.

-- Keegan (WMF) (разговор)