Jump to content

User:Keegan (WMF)/Rename confusion message/sv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page User:Keegan (WMF)/Rename confusion message and the translation is 100% complete.

ref: User:Pathoschild/2015_sul_rename_confusion

Du kan troligen ignorera varningen om namnbyte

Hej!

Du blev nyligen kontaktad angående ditt användarkonto, och att det måste ändras, som en del av single-user login finalization

Du kan förmodligen ignorera meddelandet du fick. Ditt konto kommer sannolikt inte att behöva ändras, men var vänlig och ta en minut för att kontrollera sammanslagning av användarkonton inloggad med ditt nuvarande konto så att du kan vara säker på att du äger ditt globala konto. Meddelandet var avsett för ett äldre användarnamn som tidigare använts av ditt konto, ett av dina alternativa konton, eller ett robotkonto som du äger, och som omdirigeras till denna diskussionssida. Ditt äldre eller alternativa användarnamn måste byta namn för ge plats till det globala användarnamnet. Om du fortfarande äger det globala användarnamnet så kan du ersätta vidarepekningen efter att ditt konto slutgiltigt uppdaterats. Roboten som lämnade meddelandet följde vidarepekningen och lämnade ett meddelande här istället.

Om du äger en robot: Var säker på att du loggar in med robotens konto, och gå till Special:MergeAccount för att slå ihop dina robotkonton om det behövs.

Tack för din tid, jag beklagar förvirringen.

-- Keegan (WMF) (diskussionssida)