Jump to content

User:Keegan (WMF)/Rename confusion message/sl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page User:Keegan (WMF)/Rename confusion message and the translation is 100% complete.

ref: User:Pathoschild/2015_sul_rename_confusion

Opozorilo o preimenovanju lahko verjetno ignorirate

Pozdrav,

Pred kratkim smo vas obvestili o tem, da bo moral biti vaš uporabniški račun preimenovan v sklopu finalizacije enotne prijave.

Tisto sporočilo lahko po vsej verjetnosti prezrete. Vaš račun ne bi smel biti preimenovan, vendar vseeno prosimo preverite za vsak slučaj z orodjem MergeAccount ali si lastite globalno uporabniško ime. Sporočilo je bilo namenjeno uporabniku z vašim starim uporabniškim imenom, vašemu alternativnemu uporabniškemu računu ali botu, s katerega je narejena preusmeritev na to pogovorno stran. Stari uporabniški račun mora biti preimenovan za globalni račun. Če ste še lastnik globalnega računa lahko po finalizaciji zamenjate preusmeritev. Bot, ki je dostavljal sporočila, je sledil preusmeritvi in ga pustil tu.

Če ste upravljavec bota: prosimo prijavite se z morebitnim botovim računom in obiščite Posebno:MergeAccount za poenotenje vseh računov, ki si jih morebiti lastite.

Hvala za vaš čas in oprostite za zmedo.

-- Keegan (WMF) (talk)