Jump to content

User:Keegan (WMF)/Rename confusion message/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page User:Keegan (WMF)/Rename confusion message and the translation is 100% complete.

ref: User:Pathoschild/2015_sul_rename_confusion

U kunt vermoedelijk de recente melding over het hernoemen van uw account negeren

Geachte gebruiker,

Onlangs ontving u een bericht waarin werd gemeld dat uw account hernoemd moest worden, als gevolg van de zogenaamde single-user login finalization.

Dit bericht kunt u vermoedelijk negeren. Uw account wordt hoogstwaarschijnlijk niet hernoemd, maar neem alstublieft wel even een paar minuten de tijd om met uw huidige gebruikersnaam via MergeAccount te controleren of u inderdaad de eigenaar bent van dat global account.

U ontving het bericht vanwege een oude naam die u voorheen met uw account heeft gebruikt, een alternatief account of een botaccount van u, die doorverwijst naar uw huidige gebruikersnaam. Het is de oude gebruikersnaam die hernoemd moet worden om plaats te maken voor een globaal account. De bot die de berichten verzond, volgde helaas deze doorverwijzing, waardoor het bericht onbedoeld op uw huidige overlegpagina terechtkwam. Indien u nog steeds de eigenaar van dit global account bent, kunt u de doorverwijzing vervangen nadat de SUL-finalization heeft plaatsgehad.

Indien u de eigenaar van een bot bent: log dan alstublieft in op elk van uw botaccounts en ga naar Special:MergeAccount om deze botaccounts te verenigen, indien nodig.

Met excuses voor de gang van zaken, en dank voor de tijd die u hieraan heeft besteed.

-- Keegan (WMF) (talk)