Missió

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Mission and the translation is 100% complete.

La definició de la missió de la fundació Wikimedia, descriu les nostres activitats i propòsits actuals, l'abast dels nostres projectes i els nostres valors fonamentals. En contrast amb la definició de la visió. La nostra declaració de missió, una elaboració de la versió curta en els Articles d'Incorporació i aprovats per una resolució de la junta l'abril del 2007, és:

La missió de la fundació Wikimedia és facultar i animar les persones a nivell mundial a aplegar o desenvolupar contingut educatiu sota una llicència lliure o de domini públic i a difondre'l de manera eficaç i global.

En col·laboració amb una xarxa de delegacions o "capítols", la Fundació proporciona la infraestructura bàsica i un marc institucional per a suportar i desenvolupar els projectes multilingües de la wiki i altres activitats orientades al compliment d'aquesta missió. La Fundació pujarà a Internet informació útil dels seus projectes i la hi mantindrà de manera gratuïta i a perpetuïtat.

Les propostes per canviar la declaració s'haurien de fer a Mission/Unstable on totes les propostes es revisen almenys un cop l'any.

Vegeu també els nostres estatuts, visions, i valors.