Jump to content

Single User Login finalisation announcement/Personal announcement

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 75% complete.
Outdated translations are marked like this.

Sinun tunnuksesi tullaan nimeämään uudelleen

Hei,

Wikimedia-säätiön kehittäjät ovat tekemässä joitain muutoksia käyttäjätunnusten toimintatapaan osana käynnissä olevia pyrkimyksiämme tarjota käyttäjillemme wikienvälisten ilmoitusten kaltaisia uusia ja parempia työkaluja. Näiden muutosten tuloksena sinulla on sama käyttäjätunnus kaikkialla. Muutosten ansiosta voimme tarjota uusia ominaisuuksia, jotka sujuvoittavat muokkaamista ja keskustelua. Ne mahdollistavat myös työkalujen joustavammat käyttöoikeudet. Yksi edellytyksistä tälle on se, että käyttäjätunnusten täytyy olla yksilöllisiä kaikkien 900 Wikimedia-wikin laajuisesti. Lisätietoja saat lukemalla ilmoituksen.

Valitettavasti käyttäjänimesi "{{subst:PAGENAME}}" on muualla toisen henkilön käytössä. Varmistaaksemme, että kumpikin teistä voi tulevaisuudessakin käyttää kaikkia Wikimedia-hankkeita, olemme varanneet käyttäjänimen {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}} vain sinua varten. Jos pidät siitä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos taas et pidä siitä, voit valita itsellesi uuden käyttäjänimen.

Käyttäjätunnuksesi tulee toimimaan kuten aiemminkin, ja tekemäsi muokkaukset näkyvät jatkossakin sinun nimissäsi. Joudut kuitenkin käyttämään tunnuksesi uutta nimeä, kun kirjaudut sisään.

Pahoittelemme tästä aiheutuvia hankaluuksia.

Terveisin,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Wikimedia Foundation