Jump to content

Anunț privind finalizarea autentificării cu un singur nume de utilizator/Anunț personal

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 62% complete.
Outdated translations are marked like this.

Contul dvs. va fi redenumit

Bună ziua,

Echipa de dezvoltare a Fundației Wikimedia face unele modificări referitoare la modul de funcționare a conturilor de utilizator, ca parte a eforturilor noastre continue de a furniza unelte noi și mai bune pentru utilizatori (cum ar fi notificări între proiecte wiki). Aceste modificări necesita să aveți același cont de utilizator peste tot. Astfel vom putea să vă oferim facilități noi care vă vor ajuta să editați și să discutați mai ușor, precum și să permitem o configurare mai flexibilă a permisiunilor pentru unelte. Unul dintre efectele secundare ale acestui fapt este că de acum va trebui ca numele conturilor de utilizator să fie unice în toate cele 900 de proiecte wiki ale Wikimedia. Vezi anunțul pentru mai multe informații.

Din păcate, numele contului dvs. este identic cu numele altui cont denumit {{subst:PAGENAME}}. Pentru a fi siguri că amândoi veți putea utiliza proiectele wiki ale Wikimedia în viitor, vă vom redenumi contul în {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}}. Contul dvs. va fi redenumit în august 2013, în același timp cu alte conturi.

Contul dvs. va continua să funcționeze ca și până acum și veți fi creditat pentru modificările de până acum, atât timp cât vă autentificați cu noul nume de cont. Dacă noul nume nu este pe placul dvs., puteți cere ulterior redenumirea la Meta sau puteți cere unui birocrat local să vă redenumească contul cu un nume încă nefolosit, până în august 2013.

Ne cerem scuze pentru inconveniență.

Yours,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Wikimedia Foundation