Jump to content

Објава о јединственом корисничком пријављивању/Приватна објава

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/Personal announcement and the translation is 100% complete.

Ваш кориснички налог ће бити преименован

Поздрав,

Развојни тим Викимедије ради на променама које се тичу рада корисничких налога и обезбеђивања будућих бољих алатки, као што су међувики обавештења. Ове промене значе да ће ваш кориснички налог и ваше корисничко име бити исти свугде (на свим Викимедијиним вики сервисима). Овај поступак ће нам дати нове функције које ће вам помоћи да лакше радите измене и омогућити флексибилнији корисничке дозволе за алате. Један од нежељених ефеката је то да ће од сада сви кориснички налози морати да буду јединствени у свих 900 Викимедијиних викија. За више информација погледајте најаву.

Нажалост, ваш кориснички налог се сукобљава са другим корисничким налогом под именом {{subst:PAGENAME}}. Да би смо били сигурни да оба корисника могу користити своје налоге, ваш налог ће бити преименован у {{subst:PAGENAME}}~{{WIKI}}. Ако вам се ново корисничко име не свиђа можете тражити преименовање овде.

Ваш налог ће и даље радити као и пре и ви ћете и даље примити заслуге за своје измене које сте имали до сада, једина разлика је што ћете морати да се пријавите са својим новим корисничким именом.

Извињавамо се због могуће непријатности.

С поштовањем,
Keegan Peterzell
Community Liaison, Wikimedia Foundation