Template:Usurpation requested/da

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.

Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Gĩkũyũ • ‎Kapampangan • ‎Malti • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Zazaki • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎kurdî • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎suomi • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎Кыргызча • ‎башҡортса • ‎македонски • ‎русский • ‎српски / srpski • ‎українська • ‎ייִדיש • ‎עברית • ‎اردو • ‎العربية • ‎فارسی • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎தமிழ் • ‎ಕನ್ನಡ • ‎ไทย • ‎ქართული • ‎中文 • ‎日本語 • ‎粵語 • ‎한국어

You can use this template to notify users about usurpation requests.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Anmodning om overtagelse

Hej Usurpation requested. Der er indkommet en anmodning via SRUC (metawiki) om at overtage dit brugernavn, da en anden bruger gerne vil benytte navnet til sine redigeringer.

Hvis du ikke har noget imod at ændre brugernavn, så en anden bruger kan få det brugernavn, du anvender i øjeblikket, vil vi bede dig om at logge ind og skrive et svar her, hvor du bekræfter dette (du kan samtidig angive, hvilket nyt brugernavn du gerne vil have - hvis ikke, giver vi dig et passende navn), eller du kan bruge Special:GlobalRenameRequest.

Hvis du ikke gør noget, vil anmodningen blive imødekommet snarest, og din konto vil blive flyttet til et nyt, passende navn. Du kan bede om at få flyttet den til et nyt brugernavn efter dit eget ønske til hver en tid.

Hvis du ikke ønsker at afgive dit brugernavn, så vær venlig at logge ind og skriv på denne side, at du modsætter dig kontoovertagelsen. Enhver indvending fra dig vil forhindre overtagelsen.

Du skal være opmærksom på, at selv om dit nuværende brugernavn overtages af en anden, kan du fortsat foretage rettelser, og du mister ingen data; dine foretrukne sider, din overvågningsliste og andre brugeropsætninger vil blive overført til et nyt brugernavn.

Tak for din støtte.