Jump to content

Template:Usurpation requested/sv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.

You can use this template to notify users about usurpation requests.
Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Begäran om övertagande av användarnamn

Hej Usurpation requested. En förfrågan om att ta över ditt användarnamn har lagts in på SRUC (metawiki), eftersom en annan användare vill redigera med det.

Om du inte invänder mot att byta användarnamn och att låta en annan användare ta över ditt nuvarande, logga gärna in och svara på det här meddelandet att du inte motsätter dig bytet (du kan då även berätta vilket nytt användarnamn du vill ha, annars kommer du få ett standardnamn) eller använd Special:GlobalRenameRequest.

Om du inte gör någonting: kommer förfrågan accepteras inom kort och ditt konto kommer flyttas till ett standardiserat användarnamn. Du kan när som helst ansöka om namnbyte till ett användarnamn du gillar mer.

Om du motsätter dig namnbytet: logga in och skriv på den här sidan att du inte godkänner namnbytet. Invändningar från dig kommer stoppa namnbytet.

Observera att även om ditt användarnamn tas över, kan du fortfarande redigera och all data kommer vara kvar; dina inställningar, bevakningslistor, och andra användarinställningar kommer föras över till det nya användarnamnet.

Tack för din tid.