Template:Usurpation requested/fa

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Gĩkũyũ • ‎Kapampangan • ‎Malti • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Zazaki • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎kurdî • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎suomi • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎Кыргызча • ‎башҡортса • ‎македонски • ‎русский • ‎српски / srpski • ‎українська • ‎ייִדיש • ‎עברית • ‎اردو • ‎العربية • ‎فارسی • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎தமிழ் • ‎ಕನ್ನಡ • ‎ไทย • ‎ქართული • ‎中文 • ‎日本語 • ‎粵語 • ‎한국어

You can use this template to notify users about usurpation requests.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

درخواست غصب نام کاربری

درود، Usurpation requested. درخواستی در فراویکی مبنی بر غصب، یا «به دست گرفتن» نام کاربری شما توسط کاربر دیگری داده شده‌است؛ چرا که کاربر قصد دارد با آن نام ویرایش کند.

اگر به به تغییر نام اعتراضی ندارید و با استفاده کاربری دیگر از نام کاربری فعلی‌تان موافق هستید، لطفا وارد شده در این صفحه به ما اعلام کنید (همچنین می‌توانید به ما بگویید که می‌خواهید نام کاربری‌تان به چه نامی تغییر پیدا کند، در غیر این صورت ما یک نام کاربری کلی به شما اختصاص خواهیم‌داد) یا از تغییر نام سراسری استفاده کنید.

اگر کاری نکنید: درخواست ممکن است در مدت کوتاهی انجام شود، و حساب شما به یک نام کاربری کلی منتقل خواهد شد. شما می‌توانید درخواست کنید که حساب کاربری شما در هر زمانی به نام انتخابی شما منتقل شود.

اگر به تغییر نام اعتراض دارید: لطفا وارد شوید و در ویرایشی در این صفحه به وضوح اعلام کنید که به غصب نام کاربری اعتراض دارید. هرگونه اعتراض از سوی شما از غصب نام کاربری جلوگیری خواهد نمود.

توجه داشته باشید که حتی اگر نام کاربری فعلی شما غصب شود، شما همچنان قادر به ویرایش خواهید بود و اطلاعات شما از بین نخواهد رفت; ترجیحات شما، فهرست پیگیری‌های شما و دیگر ترجیحات کاربری همه به نام کاربری جدید منتقل خواهند شد.

با سپاس از شما برای وقتی که گذاشتید.