Jump to content

Template:Usurpation requested/ro

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.

You can use this template to notify users about usurpation requests.
Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Cerere de uzurpare

Bună ziua, Usurpation requested. Pe pagina SRUC (metawiki) s-a înregistrat o cerere de uzurpare a numelui dumneavoastră de utilizator, deoarece un alt utilizator ar dori să îl folosească pentru a edita.

Dacă sunteți de acord cu redenumirea contului dumneavoastră pentru ca un un alt utilizator să poată folosi numele pe care îl aveți acum, vă rugăm să vă autentificați și să lăsați un răspuns aici în acest sens (ne puteți spune și ce nume ați dori să aveți după redenumire sau vom folosi unul generic) sau folosiți Special:GlobalRenameRequest.

Dacă nu ne răspundeți: numele dumneavoastră actual va fi atribuit utilizatorului care a depus cererea, iar contul dumneavoastră va fi mutat la un nume generic. Puteți cere oricând mutarea lui la un nume ales de dumneavoastră.

Dacă nu sunteți de acord: vă rugăm să vă autentificați și să lăsați un mesaj pe această pagină din care să reiasă în mod clar opoziția dumneavoastră în legătură cu uzurparea. Orice opoziție din partea dumneavoastră va împiedica uzurparea.

Rețineți că și în cazul uzurpării numelui actual veți putea utiliza în continuare contul și vi se vor păstra toate datele, inclusiv preferințele, lista de pagini urmărite și orice alte setări ale contului. Toate vor fi transferate pe noul nume de utilizator.

Mulțumim.