Template:Usurpation requested/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.

Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Gĩkũyũ • ‎Kapampangan • ‎Malti • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Zazaki • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎kurdî • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎suomi • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎Кыргызча • ‎башҡортса • ‎македонски • ‎русский • ‎српски / srpski • ‎українська • ‎ייִדיש • ‎עברית • ‎اردو • ‎العربية • ‎فارسی • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎தமிழ் • ‎ಕನ್ನಡ • ‎ไทย • ‎ქართული • ‎中文 • ‎日本語 • ‎粵語 • ‎한국어

You can use this template to notify users about usurpation requests.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Pyyntö tilisi haltuunottoon

Hei, Usurpation requested. Käyttäjänimesi haltuunotosta on tehty pyyntö Meta-Wikissä, koska toinen käyttäjä haluaisi siirtyä muokkaamaan nykyisellä käyttäjänimelläsi.

Jollet vastusta tilisi nimeämistä uudelleen toiselle käyttäjänimelle, jotta toinen käyttäjä voisi käyttää sinulla nykyisin olevaa nimeä, kirjaudu sisään ja ilmoita suostumuksesi. Voit lähettää pyynnön tilisi nimeämisestä uudelleen tai kertoa, minkä uuden käyttäjänimen haluaisit. Jos et itse ehdota itsellesi uutta nimeä, me nimeämme tilisi uudelleen satunnaiselle nimelle.

Jollet tee mitään: pyyntö käyttäjänimesi haltuunotosta toteutetaan piakkoin ja tilisi siirretään uudelle nimelle. Huomaathan, että voit pyytää käyttäjätilisi nimeämistä uudelleen koska tahansa.

Jos vastustat tilisi nimeämistä uudelleen: kirjaudu sisään ja muokkaa tätä sivua, jotta saamme tietää, että vastustat käyttäjänimesi haltuunottoa. Sinun vastustuksesi estää käyttäjänimesi haltuunoton.

Vaikka nykyinen käyttäjänimesi siirtyisi toiselle käyttäjälle, voit silti jatkaa muokkaamista eikä tietojasi poisteta. Asetuksesi, tarkkailulistasi ja muut tekemäsi toimet siirretään uudelle käyttäjänimellesi.

Kiitos ajastasi.