Template:Usurpation requested/ka

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Gĩkũyũ • ‎Kapampangan • ‎Malti • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Zazaki • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎kurdî • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎suomi • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎Кыргызча • ‎башҡортса • ‎македонски • ‎русский • ‎српски / srpski • ‎українська • ‎ייִדיש • ‎עברית • ‎اردو • ‎العربية • ‎فارسی • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎தமிழ் • ‎ಕನ್ನಡ • ‎ไทย • ‎ქართული • ‎中文 • ‎日本語 • ‎粵語 • ‎한국어

You can use this template to notify users about usurpation requests.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

უზურპაციის მოთხოვნა

გამარჯობა, Usurpation requested. მეტა-ვიკის ანგარიშის უზურპაციისა და გადარქმევის გვერდზე დატოვებული იყო თქვენი მომხმარებლის სახელის უზურპაციის (მისაკუთრების) მოთხოვნა, სხვა მომხმარებლის მიერ.

თუ თქვენ არ გსურთ გადარქმევა თქვენი მომხმარებლის სახელის ვიკი-პროექტების სხვა მომხმარებლისთვის გადასაცემად, გთხოვთ, შეხვიდეთ სისტემაში და დაწეროთ ამის შესახებ აქ (ან თქვენ შეგიძლიათ შეთავაზოთ თქვენი ანგარიშის გადარქმევის სახელი), ან გამოიყენეთ ანგარიშის გადარქმევის მოთხოვნის გვერდი.

თუ თქვენ რეაგირებას არ მოახდენთ ამ შეტყობინებაზე: მოთხოვნა დაკმაყოფილდება, ხოლო თქვენი ანგარიში გადავა პროექტის მიერ შექმნილ მომხმარებლის სახელზე. თქვენ ნებისმიერ დროს შეგიძლიათ მოითხოვოთ ახალი მომხმარებლის სახელი.

თუ თქვენ თანახმა ხართ გადარქმევაზე: გთხოვთ, შეხვიდეთ სისტემაში და მკაფიოდ დაადასტუროთ თანხმობა. თქვენი მხრიდან ნებისმიერი წინააღმდეგობა ხელს შეუშლის უზურპაციას.

გთხოვთ, გაითვალისწინოთ, რომ იმ შემთხვევაშიც კი თუ თქვენი სახელი უზურპირებულია, თქვენ მაინც შეგიძლიათ რედაქტირების განხორციელება და თქვენი მონაცემებიც შენარჩუნდება; თქვენი კონფიგურაცია, კონტროლის სია და სხვა პარამეტრები თქვენი ახალი სახელის მქონე ანგარიშზე გადავა.

დიდი მადლობა ყურადღებისათვის.