Jump to content

Univerzalni kodeks ponašanja/Smjernice za provedbu/Glasovanje/Prijevod

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations and the translation is 100% complete.
Univerzalni kodeks ponašanja

This page coordinates translation of the 2023 Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines Ratification poll question.

Glasovanje

Da

Ne

Pitanje

Podržavate li provedbu Univerzalnog kodeksa ponašanja na temelju revidiranih Smjernica?

Ovo glasovanje dio je procesa ratifikacije Smjernica za provedbu Univerzalnog kodeksa ponašanja. Pošaljite svoj glas u nastavku. Za više informacija pogledajte stranicu za pomoć glasačima na Meta-Wikiju.

Molimo odaberite "ne" ili "da". Glasovi kod kojih nije odabrano ni "ne" ni "da" neće biti uključeni u konačan zbroj.

Ako imate nedoumica u vezi Smjernica za provedbu, naznačite odjeljak ili dijelove sa kojima se ne slažete i koje nedoumice imate. 'Komentari će biti javni. Molimo ne navodite osobne podatke u svojim komentarima. Hvala.

Other material

  • title: Ratificiranje Revidiranih Smjernica za provedbu Univerzalnog kodeksa ponašanja
  • jumptext: Glasovanje će se provesti na središnjem wikiju. Molimo kliknite donji gumb za prelazak na odgovarajuću stranicu. Imajte na umu da će tijekom ovog procesa biti prikupljeni određeni podaci, uključujući vašu IP adresu i korisničkog agenta, kako bi se nadzornicima omogućilo da osiguraju integritet glasovanja. Te će informacije biti izbrisane 90 dana nakon završetka izbora i bit će vidljive samo nadzornicima i savjetnicima za izbore.
  • returntext: Projekt Univerzalni kodeks ponašanja
  • unqualifiederror: Ispričavamo se, ali čini se da niste na popisu birača s pravom glasa. Posjetite stranicu za pomoć glasačima za više informacija o biračkom pravu i o tome kako možete biti dodani na popis birača, ukoliko ispunjavate uvjete.