Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations/su

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations and the translation is 46% complete.
Outdated translations are marked like this.
Universal Code of Conduct

This page coordinates translation of the 2023 Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines Ratification poll question.

Daék mantuan narjamahkeun? Tarjamahkeun talatah nu can aya. Milih

Enya

Henteu

Patakonan

Anjeun ngadukung nanjeurna Padoman Kode Étik Unipersal?

Ieu pamilihan bagian ti prosés ratipikasi pikeun tetekon ditanjeurkeunana Padoman Kode Étik Unipersal. Kirim pilihan anjeun di handap. Pikeun lengkepna, buka kaca pitulung pamilih di Meta-Wiki.

Please choose "no" or "yes". Votes with neither "no" or "yes" selected will not be included in the final count.

Kamandang bakal disarungsum jeung dikirim kana Wiki tanpa émbaran idéntitas.

Other material

  • title: Ratipikasi Tetekon Pananjeuran Padoman Kode Étik Unipersal
  • jumptext: Pamilihan bakal lumangsung di wiki puseur. Mangga klik tombol di handap. Catet yén nalika anjeun milih aya émbaran kaasup alamat IP anjeun jeung agén pamaké bakal dikumpulkeun sangkan integritas pamilihanana bener. Ieu émbaran bakal dihapus 90 poé sanggeus pamilihan dipungkas turta bakal ukur bisa dibuka ku pamariksa jeung panaséhat pamilihan pagawé.
  • returntext: Proyék Padoman Kode Étik Unipersal
  • unqualifiederror: Hampura, sigana anjeun teu kaasup kana daptar pamilih. Mangga buka kaca pitulung pamilih pikeun émbaran leuwih lengkep ngeunaan katangtuan pamilih jeung cara sangkan bisa asup kana daptar pamilih lamun anjeun bener nyukupan saratna.