Fundraising 2010/Jimmy appeal 2/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

 • Si us plau llegiu:
 • Una crida urgent del
 • fundador de la Viquipèdia Jimmy Wales
 • Sóc un voluntari.
  No cobro ni un cèntim per la meva feina a la Viquipèdia ni tampoc cap altre dels milers d'autors i editors voluntaris. Quan vaig fundar la Viquipèdia, podia haver-ho fet com una empresa amb afany de lucre amb anuncis i baners, però vaig decidir de fer quelcom diferent.

  El negocis estan bé. Els anuncis no són el diable. Però no són pertinents aquí. No a la Viquipèdia.

  La Viquipèdia és quelcom especial. És com una biblioteca o com un parc públic. És com un temple per la ment. És un lloc on tots hi podem anar a pensar, a aprendre, a compartir els nostres coneixements amb els altres. És un projecte humanitari per oferir una enciclopèdia de franc a cada una de les persones del planeta.

  A totes i cada una de les persones.

  Si els 400 milions d'usuaris de la Viquipèdia donessin 1$ cada un, tindríem 20 vegades més diners dels que ens calen. Som una organització petita, i jo he treballat dur al llarg dels anys per mantenir-la lleugera i prima. Acomplim la nostra missió, i deixem el malbaratament pels altres.

  Per fer-ho sense recórrer als anuncis, et necessitem a tu. Ets tu qui manté aquest somni viu. Ets tu qui ha creat la Viquipèdia. Ets tu qui creu que paga la pena de tenir un lloc de calma reflexió i aprenentatge.

  Aquest any, si et plau, plantejat de fer un donatiu de 20$, 35$, 50$, o el que puguis per tal de protegir i mantenir la Viquipèdia.

  Mercès,

  Jimmy Wales
  Fundador de la Viquipèdia