Jump to content

Дарителска кампания 2012/Преводи/Банер

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Уважаеми читатели на Уикипедия, ние сме тази малка организация с идеална цел, която управлява петия по популярност уебсайт в света. Ние имаме само 150 души персонал, но обслужваме 450 милиона потребители, и също като всеки друг популярен уебсайт имаме разходи — за сървъри, консумативи, софтуер и заплати. Уикипедия е уникален проект. Нещо подобно на библиотека или градски парк. Или храм на духовността. Уикипедия е място, където всеки от нас може да научи нещо ново и да помисли на спокойствие. За да запазим независимостта си, никога няма да предоставим нашето пространство за реклама. Ние не получаваме държавно финансиране. Издържаме се от дарения, а средната сума на всяко от тях е около 30 щатски долара. Ако всеки, който чете това съобщение, даде пари, колкото за едно кафе, ще успеем да съберем необходимите ни средства само за един час. Ако Уикипедия Ви е полезна, отделете една минута, за да я запазим онлайн през следващата година. Моля, подкрепете ни и дарете сега, за да приключим дарителската кампания и да се върнем към работата в Уикипедия. Благодарим Ви.


Dropdown

Когато основавах Уикипедия, можех да я развия като търговска компания чрез рекламни банери, но реших да създам нещо по-различно. Търговията днес е реалност и в рекламите няма нищо лошо. Но те просто нямат място тук. Не и в Уикипедия. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Моля, дарете сума по ваш избор, за да приключим с дарителската кампания още днес.


Legal info

Когато правите дарение, Вие споделяте своята информация с Фондация Уикимедия и с обслужващите я доставчици на услуги в САЩ и другаде според нашата политика за поверителност по отношение на дарителите. Фондация Уикимедия е основана в САЩ организация с нестопанска цел с регистрационен номер 20-0049703, освободена от данъци в съответствие с раздел 501(c)(3) от Данъчния кодекс на САЩ. За повече информация прочетете нашите правила по отношение на дарителите.


Tab

Затвори