Jump to content

Indsamling 2012/Oversættelse/Nedrulningsbanner

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Kære Wikipedia-læsere: Vi er en lille nonprofitorganisation, som driver den femte mest læste hjemmeside i verden. Vi har blot 150 ansatte, men betjener 450 millioner brugere, og vi har omkostninger som enhver anden førende hjemmeside: servere, strøm, husleje, programmer og løn til vores ansatte. Wikipedia er noget særligt. Det er som et bibliotek eller en offentlig park. Det er som et tempel for sindet, et sted, hvor vi alle kan tage hen for at tænke og lære. For at beskytte vores uafhængighed vil vi aldrig vise annoncer. Vi modtager ikke offentlige midler. Vi finansieres af donationer på i gennemsnit 170 kroner. Hvis alle, der læste dette donerede prisen på en kop kaffe, ville vores indsamling være ovre inden for en time. Hvis Wikipedia er nyttig for dig, så brug et minut på at lade den forblive online et år mere. Hjælp os med at glemme alt om at samle penge ind, så vi kan arbejde videre på Wikipedia. Tak.


Dropdown

Da jeg grundlagde Wikipedia, kunne jeg have gjort det til en profitabel virksomhed med reklamebannere, men jeg besluttede at gøre noget anderledes. Handel er fint. Reklamering er ikke ondt. Men det hører ikke hjemme her. Ikke i Wikipedia. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Donér hvad du kan undvære, så indsamlingen kan afsluttes i dag. Tak.


Legal info

Når du donerer penge, deler du dine oplysninger med Wikimedia Foundation og dens underleverandører i USA og andre steder, i overensstemmelse med vores politik om beskyttelse af bidragydernes privatliv. Vi er en nonprofitorganisation, som i USA er fritaget for skat efter paragraf 501(c)(3) med registreringsnummer 20-0049703. For flere oplysninger kan du læse vores bidragyderpoltik.


Tab

Luk