Jump to content

Prikupljanje sredstava 2012./Prijevod/Spusti natpis

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Dragi Wikipedijini korisnici: Mi smo malena neprofitna organizacija i peta najpopularnija stranica u svijetu. Imamo svega 150 zaposlenika, ali 450 milijuna korisnika. Imamo troškove kao i sve ostale stranice: servere, energija, najam, programi i osoblje. Wikipedija je nešto posebno. To je kao knjižnica u gradskom parku. Kao hram znanja, mjesto na kojemu svi možemo razmišljati i učiti. Kako bismo zaštitili našu neovisnost, nikada nećemo prikazati oglase. Ne primamo državnu potporu. Održavamo se pomoću donacija koje u prosijeku iznose $30. Kada bi se svaki korisnik odrekao šalice kave i darovao novac, prikupili bismo sredstva u svega jedan sat. Ako vam je Wikipedija korisna, izdvojite minutu da ju održite još jednu godinu. Molimo vas pomognite nam zaboraviti prikupljanje sredstava kako bismo se mogli vratiti Wikipediji. Hvala vam.


Dropdown

Kada sam osnovao Wikipediju, mogla je to biti komercijalna tvrtka s reklamnim natpisima. Odlučio sam napraviti nešto drugačije. Trgovanje je u redu. Oglašavanje nije zlo. Ali ne pripada ovdje. Ne u Wikipediju. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Donirajte koliko možete da bismo sredstva prikupili još danas.


Legal info

Donirajući, dijelite vaše informacije sa Zakladom Wikimedije i povezanim uslugama u SAD-u i drugdje po našoj politici privatnosti. Zaklada je neprofitabilna, oslobođena poreza 501(c)(3) organizacija sa sjedištem u SAD-u pod brojem 20-0049703. Za više informacija pogledajte naša pravila donora.


Tab

Zatvori