Jump to content

Innsamlingsaksjonen 2012/Oversettelse/Nedfellbar annonse

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Kjære Wikipedialesere: Vi er den lille frivillige organisasjonen som driver det femte største nettstedet i verden. Vi er bare 150 ansatte som betjener rundt 450 millioner brukere og har kostnader tilsvarende andre toppnettsteder: servere, strøm, leie, programmer og stab. Wikipedia er noe spesielt. Det er som en park eller et offentlig bibliotek. Det er som et tempel for sjelen. Det er et sted der vi alle kan gå for å tenke, for å lære og for å dele vår kunnskap med andre. For å beskytte vår uavhengighet, tar vi aldri inn betalte annonser. Vi er ikke subsidiert av noen statskasse. Donasjoner som gjennomsnittlig tilsvarer ca. 160 kr. er grunnlaget for vår drift. Hvis alle som leser dette hver ga en donasjon tilsvarende en kaffe latte, ville aksjonen være unnagjort på omlag en time. Hvis du synes Wikipedia er nyttig for deg, så bruk et minutts tid til å holde oss online ett år til. Vennligst hjelp oss med å slippe å tenke på pengeinnsamlinger og fortsette med Wikipedia. Takk skal du ha.


Dropdown

Da jeg grunnla Wikipedia, kunne jeg ha gjort det til et profittorientert selskap basert på reklameannonser, men jeg bestemte meg for å velge en annen løsning. Handelsvirksomhet er bra og reklameannonser er ikke noe onde i seg selv, men det hører ikke hjemme her. Ikke på Wikipedia. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Vennligst gi så mye som du føler du kan gi for å avslutte aksjonen så raskt som mulig.


Legal info

Ved å donere deler du din informasjon med Wikimedia Foundation og deres tjenesteleverandører i USA og andre steder i henhold til våre personvernregler for givere. Stiftelsen er en idealistisk organisasjon med skattefritak 501(c)(3) inkorporert i Amerikas forente stater med registreringsnummer 20-0049703. Vennligst les våre donasjonsregler for mer informasjon.


Tab

Lukk