Jump to content

Fundraising 2012/Translation/Drop down banner/sr-ec

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 87% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Драги читатељи Википедије: Ми смо мала непрофитна организација која покреће пети сајт на свету. Имамо само 150 радника, али опслужујемо 450 милиона корисника и имамо трошкове као и сви други водећи сајтови: сервери, струја, закуп, програми и радници. Википедија је нешто посебно. Она је као библиотека или јавни парк. Она је као храм за ум, место где сви можемо отићи и научити нешто ново. Да би смо остали независни, никада нећемо убацити рекламе. Не примамо новац од владе. Примамо просечно $30 долара донација. Ако би сви који читају ово дали донацију вредну као шоља кафе, наша акција прикупљања донација би била готова за сат. Ако ти је Википедија корисна, одвоји један минут да би је одржао да ради још једну годину. Молимо вас да нам помогнете да заборавимо акцију прикуљања донација и да се вратимо Википедији. Хвала ти.


Dropdown

Када сам основао Википедију, могао сам је претворити у профитну компанију са рекламним банерима, али сам одлучио да урадим нешто друго. Трговина је у реду. Рекламе нису зло. Али оне не припадају овде. Не на Википедији. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Молимо те да даш колико можеш да завршимо акцију прикупљања новца данас.


Legal info

By donating, you are sharing your information with the Wikimedia Foundation and its service providers in the U.S. and elsewhere pursuant to our donor privacy policy. The Foundation is a nonprofit, tax-exempt 501(c)(3) organisation incorporated in the U.S. with registration number 20-0049703. For more information please read our donor policy.


Tab

Затвори