Jump to content

Прикупљање новца 2012/Превод/Падајући банер

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Драги читаоци Википедије: Ми смо мала непрофитна организација која одржава пети најпосећенији веб-сајт у свету. Ми имамо само 150 запослених, али опслужујемо 450 милиона корисника и имамо трошкове као и сваки велики веб-сајт: сервери, струја, кирија, програми и особље. Википедија је нешто посебно. Она је као библиотека или јавни парк. Она је као храм за ум, место где сви можемо отићи да размишљамо и учимо. Да бисмо заштитили нашу независност, никада нећемо прказивати рекламе. Такође, не примамо новац од државе. Финансирамо се из донација које у просеку износе 30 долара. Када би сви који ово читају донирали суму у вредности једне шоље кафе, прикупљање новца би било готово за сат времена. Ако ти је Википедија корисна, издвоји један минут да је задржимо присутном и следеће године. Помозите нам да заборавимо на прикупљање новца и вратимо се Википедији. Хвала вам!


Dropdown

Када сам основао Википедију, могао сам од ње начинити профитабилну компанију са рекламним банерима, али одлучио сам да урадим нешто друго. Трговина је у реду. Оглашавање није зло. Али не припада овде. Не на Википедији. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Молимо те да даш колико можеш како би смо завршили акцију прикупљања средстава данас.


Legal info

Донирањем новца, ви дајете своје личне податке Задужбини Викимедије и њеним пружаоцима услуга у САД-у и свугде где је то дозвољено од стране наше политике приватности донатора. Задужбина је непрофитна организација, ослобођена од пореза 501(c)(3), регистрована у САД-у под редним бројем 20-0049703. За више информација прочитајте нашу донаторску политику.


Tab

Затвори