Jump to content

Fundraising 2012/Translation/Drop down banner

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Kära Wikipedialäsare: Vi är den lilla ideella rörelsen som driver världens femte största webbplats. Vi har bara 150 anställda men vi betjänar 450 miljoner användare och liksom de andra topplatserna har vi utgifter: servrar, elkraft, hyra, mjukvara och anställdas löner. Wikipedia är något speciellt. Det är som ett bibliotek eller en allmän park. Det är som ett tempel för tänkande. Det är ett ställe vi alla kan gå till för att fundera, lära oss, och dela med oss av vår kunskap till andra. För att skydda vårt oberoende kommer vi aldrig att ha reklam. Vi tar inte emot pengar från regeringar. Vi lever på medeldonationer om $30. Om alla som läste detta donerade lika mycket som en kopp kaffe kostar, skulle insamlingen vara avslutad på mindre än en timme. Om du tycker Wikipedia är användbar, ta en minut och håll det aktivt ännu ett år. Hjälp oss glömma insamlingen och återgå till Wikipedia. Tack!


Dropdown

När jag grundade Wikipedia kunde jag ha gjort det till ett vinstdrivande företag med reklam, men jag bestämde mig för att göra något annorlunda. Handel är det inget fel med. Annonsering är inte ond. Men det hör inte hemma här. Inte på Wikipedia. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Ge gärna vadhelst du kan för att avsluta insamlingen idag.


Legal info

Genom att donera, delar du med dig av din information till Wikimediastiftelsen och dess tjänsteleverantörer i USA och andra ställen per vår donatorsekretesspolicy. Stiftelsen är en idéell och skattebefriad 501(c)(3)-organisation i USA och har registreringsnummer 20-0049703. För mer information, läs vår donationspolicy.


Tab

Stäng