Jump to content

Adománygyűjtés 2012-ben/Fordítás/Nyitóoldal és reklámüzenetek

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 100% complete.
Banners round one
 1. Kérünk, segíts!
 2. Olvasd el most
 3. Kérünk, olvasd el:
  Egy személyes felhívás
  a Wikipédia alapítójától, Jimmy Walestől
 4. A Wikipédia egy nonprofit szervezet, mégis az 5. legnagyobb weboldal a világon, 450 millió látogatóval minden hónapban. A függetlenségünk megőrzése érdekében sohasem fogunk reklámokat megjeleníteni.
  A Google és a Yahoo több ezer szerverrel és alkalmazottal rendelkezik. Nekünk 800 szerverünk és 150 alkalmazottunk van.
  Ha mindenki, aki ezt olvassa, adományozna 5 dollárt, csak egy napig kellene adományokat gyűjtenünk egy évben. Kérlek, adományozz, hogy ingyenes maradhasson a Wikipédia!
 5. A Wikipédia egy non-profit szervezet, mégis az 5. weboldal a világon, 450 millió látogatóval minden hónapban. A függetlenségünk megőrzése érdekében sohasem fogunk reklámokat megjeleníteni.
  A Google-nek közel egymillió szervere van. A Yahoo-nak körülbelül 12 ezer dolgozója van. Nekünk 800 szerverünk és 150 alkalmazottunk van.
  Ha mindenki, aki ezt olvassa, adományozna 5 dollárt, csak egy napig kellene adományokat gyűjtenünk egy évben. Kérlek adományozz, hogy ingyenesen maradhasson a Wikipédia!
Banners and LP's Round 2
 1. Egy személyes felhívás egy Wikipédia-szerkesztőtől
 2. Egy személyes felhívás egy Wikipédia-szerkesztőtől
 3. átlagos adomány
 4. A Wikipédia nem üzleti alapú, de a világ ötödik legnagyobb weboldala. Havi 450 millió látogatóval ugyanolyan költségei vannak, mint bármilyen hasonló méretű oldalnak: szerverek, áram, bérleti díj, szoftverek, személyzet és jogi tanácsadás.
  Soha nem fogunk reklámokat mutatni; csak így őrizhetjük meg a függetlenségünket. Nem kérünk állami támogatást sem. Adományokból élünk; a legtöbben 1000 forintot adnak, az átlagos összeg 6000 forint.
  Ha mindenki, aki olvassa ezt az üzenetet, ezer forintot adna, egy órán belül véget érhetne a gyűjtőkampány. Kérlek, segíts, hogy elfelejthessük az adománygyűjtést és újra a Wikipédiával foglalkozhassunk.
 5. Ha mindenki, aki ezt olvassa, nekünk adományozná egy szendvics árát, egy órán belül véget érhetne a gyűjtőkampány. Kérlek, segíts, hogy elfelejthessük az adománygyűjtést és újra a Wikipédiával foglalkozhassunk.
Privacy policy notice
 1. Az adakozással egyben kijelented, hogy megosztod információidat a Wikimédia Alapítvánnyal, a nonprofit szervezettel, mely a Wikipédia és más Wikimédia-projektek fenntartója; valamint más partnerszervezeteivel az USA-ban és világszerte, melyek tiszteletben tartják az adatvédelmi szabályokat.
 2. Nem adjuk ki és el senkinek sem a megadott információidat. Részletekért olvasd el az adományozó vezérelvünket <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>.
Where your donation goes box text
 1. Hova kerül az adományod?
 2. Technológia: szerverek, sávszélesség, karbantartás, fejlesztés. A Wikipédia a világ 5. legnépszerűbb weboldala, mégis a töredékét költi csak annak, amit a többi nagy oldal.
 3. Emberek: a TOP10-es weboldalaknak általában több ezer alkalmazottja van. Nálunk azonban csak 140-en dolgoznak, így az adományod nagyszerű segítség egy hatékony nonprofit szervezet számára.