Jump to content

Innsamlingsaksjonen 2012

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 100% complete.
Banners round one
 1. Hjelp gjerne til
 2. Les dette
 3. Les gjerne:
  En oppfordring fra
  Wikipedias grunnlegger, Jimmy Wales
 4. Wikipedia drives ideelt, men er det femte største nettstedet i verden med over 450 millioner besøkende hver måned. For å sikre vår uavhengighet, kommer vi aldri til å ta inn reklameannonser.
  Google og Yahoo har tusenvis av servere og ansatte. Vi har rundt 800 servere og 150 ansatte.
  Hvis alle som leser dette kunne gi 30 kroner hver, så skulle vi ikke trenge mer enn én dag med innsamlingsaksjon i året. Gi ditt bidrag for å sikre et fritt og uavhengig Wikipedia.
 5. Wikipedia drives ideelt, men er det femte største nettstedet i verden med over 450 millioner besøkende hver måned. For å sikre vår uavhengighet, kommer vi aldri til å ta inn reklameannonser.
  Google har kanskje opp mot en million servere. Yahoo har noe sånt som 12 000 ansatte. Vi har 800 servere og 150 ansatte.
  Hvis alle som leser dette kunne gi 30 kroner hver, så skulle vi ikke trenge mer enn én dag med innsamlingsaksjon i året. Gi ditt bidrag for å sikre et fritt og uavhengig Wikipedia.
Banners and LP's Round 2
 1. En oppfordring fra en Wikipedia-skribent (mann)
 2. En oppfordring fra en Wikipedia-skribent (kvinne)
 3. gjennomsnitlig gave
 4. Wikipedia er en ideell organisasjon, men er det 5. største nettstedet i verden. Med 450 millioner brukere hver måned har vi kostnader som andre store nettsteder: servere, strøm, leie, programvare, ansatte og juridisk hjelp.
  For å bevare vår uavhengighet kommer vi aldri til å vise reklameannonser, og vi tar heller ikke imot offentlig støtte. Vi lever helt og holdent på gaver: rundt 30 kroner er vanligst, mens gjennomsnittet ligger på rundt 200 kroner.
  Hvis alle som leser dette kunne gi 30 kroner hver, ville innsamlingsaksjonen vår være unnagjort i løpet av en times tid. Hjelp oss gjerne med å legge innsamlingsaksjonen bak oss, slik at vi igjen kan fokusere fullt og helt på Wikipedia.
 5. Hvis alle som leser gir en gave tilsvarende prisen av en sandwich, ville innsamlingsaksjonen vår være unnagjort i løpet av en times tid. Hjelp oss gjerne med å legge innsamlingsaksjonen bak oss, slik at vi igjen kan fokusere fullt og helt på Wikipedia.
Privacy policy notice
 1. Ved å donere, deler du din informasjon med Wikimedia Foundation, den ideelle organisasjonen som huser Wikipedia og andre Wikimedia-prosjekter, samt tjenesteledd i USA og lokalt, alle bundet til våre personopplysningsvilkår for donorer.
 2. Vi verken selger eller utveksler din informasjon med utenforstående. Hvis du vil vite mer, kan du lese vår donorpolicy <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>
Where your donation goes box text
 1. Hva gaven din går til
 2. Teknologi: Servere, båndbredde, vedlikehold og programvareutvikling. Vi er det femte største nettstedet i verden, men driver på en brøkdel av hva andre topp-nettsteder bruker.
 3. Folk: De andre topp-ti-nettstedene har tusenvis av ansatte. Vi har 140, noe som gjør din donasjon til en god investering i en svært effektiv ideell organisasjon.