Jump to content

Donacions 2012/ Traduccions / Pàgina de destí i missatges banner

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 96% complete.
Outdated translations are marked like this.
Banners round one
 1. Hi vull ajudar
 2. Llegir ara
 3. Llegiu si us plau:
  Una crida personal de
  El fundador de la Viquipèdia, Jimmy Wales
 4. La Viquipèdia no té ànim de lucre, però és el cinquè lloc web del món donant servei a 450 milions de persones cada mes. Per a preservar la nostra independència mai publicarem anuncis.
  Google i Yahoo tenen milers de servidors i personal. Nosaltres tenim uns 800 servidors i 150 treballadors.
  Si tothom qui llegeixi això fes un donatiu de 5 dòlars, només hauríem de recaptar fons un dia a l'any. Si us plau, feu un donatiu a fi de seguir mantenint la Viquipèdia gratuïta.
 5. La Viquipèdia no té ànim de lucre, però és el cinquè lloc web del món. Serveix a 450 milions de persones cada mes. Per a preservar la nostra independència mai publicarem anuncis.
  Google podria tenir prop d'un milió de servidors. Yahoo té una plantilla al voltant dels 12.000 treballadors. Nosaltres tenim uns 800 servidors i 150 treballadors.
  Si tothom que llegís això fes un donatiu de 5 dòlars, només hauríem de recaptar fons un dia a l'any. Si us plau, feu un donatiu per a que la Wikipedia segueixi sent gratuïta.
Banners and LP's Round 2
 1. Una crida personal d'un editor de la Viquipèdia
 2. Una petició personal d'una editora de Wikipedia
 3. donaciò mitja
 4. La Viquipèdia no té ànim de lucre, però és el cinquè lloc web del món. Amb 450 milions d'usuaris mensuals, tenim costos com qualsevol altre lloc destacat: servidors, energia, lloguer, programes, personal i suport legal.
  Per protegir la nostra independència, mai posarem anuncis. No prenem diners del govern. Nosaltres funcionem am donacions: $5 és el més comú, la mitjana és de voltant de $30.
  Si tots els que llegeixin això va donar $ 5, la nostra recaptació de fons es faria en una hora. Si us plau ajudeu-nos a oblidar la recaptació de fons i torna a Wikipedia.
 5. Si tots els que llegeixin això li va donar el preu d'un sandvitx, la nostra recaptació de fons es faria en una hora. Si us plau ajudeu-nos a oblidar la recaptació de fons i torna a Wikipedia.
Privacy policy notice
 1. En donar estàs compartint la teva informació amb la Fundació Wikimedia, l'organització sense ànim de lucre que acull la Viquipèdia i altres projectes, i els seus proveïdors de serveis als Estats Units i en altres parts de conformitat amb la nostra política de privacitat dels donants.
 2. Nosaltres no venem o intercanviem la vostra informació amb ningú. Si voleu més informació, llegiu la nostra política de donació <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>.
Where your donation goes box text
 1. On va el vostre donatiu
 2. Tecnologia: servidors, ample de banda, manteniment, desenvolupament. La Viquipèdia és el cinquè lloc web al món i es gestiona amb una petita part del que llocs web punters gasten.
 3. Persones: Els altres 10 primers llocs web tenen milers de treballadors. Nosaltres en tenim 140, i fan que el vostre donatiu sigui una magnífica inversió en una organització sense ànim de lucre de gran eficiència.