Jump to content

Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 100% complete.
Banners round one
 1. Prosimo, pomagajte
 2. Preberite zdaj
 3. Prosimo, preberite:
  Osebni poziv
  ustanovitelja Wikipedije, Jimmyja Walesa
 4. Wikipedija je nepridobitna, vendar je peta najbolj obiskana stran na svetu in jo vsak mesec obišče 450 milijonov ljudi. Za zaščito svoje neodvisnosti ne bomo nikdar uporabili oglasov.
  Google in Yahoo imata tisoče strežnikov in zaposlenih. Mi imamo okrog 800 strežnikov in 150 zaposlenih.
  Če bi vsak, ki to bere, daroval 5 ameriških dolarjev, bi morali prispevke zbirati le en dan v letu. Da bo Wikipedija ostala prosta, vas prosim, da darujete tudi vi.
 5. Wikipedija je nepridobitna, vendar je peta najbolj obiskana stran na svetu in jo vsak mesec obišče 450 milijonov ljudi. Za zaščito svoje neodvisnosti ne bomo nikdar uporabili oglasov.
  Google ima morda blizu milijona strežnikov. Yahoo ima okrog 12.000 zaposlenih. Mi imamo okrog 800 strežnikov in 150 zaposlenih.
  Če bi vsak, ki to bere, daroval štiri evre, bi morali prispevke zbirati samo en dan v letu. Da bo Wikipedija ostala prosta, vas prosim, da darujete tudi vi.
Banners and LP's Round 2
 1. Osebni prispevek Wikipedijinega urejevalca.
 2. Osebni prispevek Wikipedijinega urejevalca.
 3. povprečna donacija
 4. Wikipedija je nepridobitna, vendar je peta najbolj obiskana stran na svetu. S 450 milijoni mesečnih uporabnikov imamo tako kot vsaka druga stran v vrhu tudi mi stroške z vzdrževanjem strežnikov, plačilom računa za elektriko, financiranjem programov, plačilom osebju in pravno pomočjo.
  Za zaščito svoje neodvisnosti se ne bomo nikoli financirali s pomočjo oglaševanja. Državnih subvencij ne sprejemamo. Vzdržujemo se s prispevki, najpogosteje okrog štirih evrov, povprečje pa je okrog 30 evrov.
  Če bi vsak, ki to bere, prispeval štiri evre, bi bilo zbiranje prispevkov končano v eni uri. Prosim, pomagajte nam pozabiti na zbiranje prispevkov, da se lahko vrnemo k Wikipediji.
 5. Če bi vsak, ki to bere, daroval za ceno enega sendviča, bi bilo zbiranje prispevkov končano v eni uri. Prosim, pomagajte nam pozabiti na zbiranje prispevkov, da se lahko vrnemo k Wikipediji.
Privacy policy notice
 1. Z darovanjem delite svoje podatke s Fundacijo Wikimedia, nepridobitno organizacijo, ki gosti Wikipedijo in druge projekte Wikimedie, ter njenimi ponudniki storitev v Združenih državah Amerike in drugod, kot to določa naša politika zasebnosti darovalcev.
 2. Vaših podatkov ne bomo prodali ali zamenjali z nikomer. Več o tem si lahko preberete v naši politiki zasebnosti darovalcev <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>.
Where your donation goes box text
 1. Namen vaših prispevkov
 2. Tehnika: strežniki, pasovna širina, vzdrževanje, razvoj. Wikipedija je peta najbolj obiskana stran na svetu in se financira le z delčkom denarja, ki ga zapravijo druge velike spletne strani.
 3. Ljudje: drugih 10 najpogosteje obiskanih spletnih strani ima tisoče zaposlenih. Mi imamo 140 zaposlenih, torej boste svoj denar vložili v zelo učinkovito nepridobitno organizacijo.