Jump to content

Varainkeruu 2012/Käännös/Saapumissivu ja banneriviestit

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 92% complete.
Outdated translations are marked like this.
Banners round one
 1. Sinä voit auttaa
 2. Lue lisää
 3. Lue tämä:
  Vetoomus
  Wikipedian perustajalta Jimmy Walesilta
 4. Wikipedia on voittoa tavoittelematon sivusto. Siitä huolimatta se on maailman viidenneksi käytetyin. Sitä käyttää 450 miljoonaa ihmistä joka kuukausi. Itsenäisyytemme suojelemiseksi emme koskaan näytä mainoksia.
  Googlella ja Yahoolla on tuhansia palvelimia ja työntekijöitä. Meillä on noin 800 palvelinta ja 150 työntekijää.
  Jos jokainen tätä lukeva lahjoittaisi $5, meidän tarvitsisi kerätä rahaa vain yhtenä päivänä vuodessa. Lahjoittamalla pidät Wikipedian vapaana.
 5. Wikipedia on voittoa tavoittelematon sivusto. Siitä huolimatta se on maailman viidenneksi käytetyin. Sitä käyttää 450 miljoonaa ihmistä joka kuukausi. Itsenäisyytemme suojelemiseksi emme koskaan näytä mainoksia.
  Googlella saattaa olla lähes miljoona palvelinta. Yahoolla on noin 12 000 työntekijää. Meillä on noin 800 palvelinta ja 150 työntekijää.
  Jos jokainen tätä lukeva lahjoittaisi $5, meidän tarvitsisi kerätä rahaa vain yhtenä päivänä vuodessa. Lahjoittamalla pidät Wikipedian vapaana.
Banners and LP's Round 2
 1. Vetoomus Wikipedian muokkaajalta
 2. A personal appeal from a Wikipedia editor
 3. keskimääräinen lahjoitus
 4. Wikipedia on voittoa tavoittelematon, mutta silti 5. suosituin verkkosivusto maailmassa. 450 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää aiheuttaa kuluja, kuten muillakin suosituilla sivuilla: palvelimia, sähköä, vuokra, ohjelmia, henkilöstöä ja lakiapua.
  Suojellaksemme riippumattomuuttamme, emme koskaan näytä mainoksia. Emme vastaanota valtionapua. Toimimme lahjoitusvaroin: $5 on yleisin lahjoitussumma, keskimääräinen on noin $30.
  Jos jokainen tätä lukeva antaisi $5, rahankeruumme olisi suoritettu tunnissa. Auta meitä rahankeruussa ja päästä meidät takaisin Wikipedian pariin.
 5. Jos jokainen tätä lukeva antaisi voileivän hinnan, varainkeruumme olisi ohi tunnissa. Auta meitä unohtamaan varainkeruu ja päästä meidät takaisin Wikipedian pariin.
Privacy policy notice
 1. Niitä tietoja, jotka lahjoituksen yhteydessä annat Wikimedia Foundationille sekä sen palveluntarjoajille Yhdysvalloissa ja muualla, käsitellään yksityisyyskäytäntömme mukaisesti. Wikimedia Foundation on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka ylläpitää Wikipediaa ja muita Wikimedia-hankkeita.
 2. Emme myy tai jaa tietojasi kenellekään. Saadaksesi lisätietoja ole hyvä ja lue lahjoituskäytäntömme <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>.
Where your donation goes box text
 1. Mihin lahjoituksesi käytetään
 2. Teknologia: Palvelimet, tietoliikennekaista, ylläpito, kehitys. Wikipedia on maailman 5. suosituin verkkosivusto, ja sitä ylläpidetään murto-osalla verrattuna muihin käytetyimpiin verkkosivuistoihin.
 3. Ihmiset: Muilla top10-verkkosivuistoilla on tuhansia työntekijöitä. Meillä on 140 työntekijää, joten lahjoituksesi on hyvä sijoitus tehokkaaseen, voittoa tavoittelemattomaan organisaatioon.