Jump to content

Дарителска кампания 2012/Превод/Целева страница и послания в банерите

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 100% complete.
Banners round one
 1. Моля, помогнете
 2. Прочетете сега
 3. Моля, прочетете:
  Личен призив на
  Джими Уейлс, основател на Уикипедия
 4. Уикипедия е инициатива с идеална цел и въпреки това е сред петте най-популярни уебсайта в света. Посещава се ежемесечно от 450 милиона души. За да запазим независимостта си, никога няма да предоставим нашето пространство за реклама.
  Google и Yahoo разполагат с хиляди сървъри и служители, докато ние имаме около 800 сървъра и 150 служители.
  Ако всеки, който чете това съобщение, дари 5 долара, ще успеем да съберем необходимите ни средства само за един ден. Моля, подкрепете ни и дарете днес, за да запазим Уикипедия свободна.
 5. Уикипедия е инициатива с идеална цел и въпреки това е сред петте най-популярни уебсайта в света. Посещава се ежемесечно от 450 милиона души. За да запазим независимостта си, никога няма да предоставим нашето пространство за реклама.
  Google притежават близо един милион сървъра. Служителите на Yahoo са над 12 000. Ние работим само с 800 сървъра и 150 служители.
  Ако всеки, който чете това съобщение, дари 5 долара, ще успеем да съберем необходимите ни средства само за един ден. Моля, подкрепете ни и дарете днес, за да запазим Уикипедия свободна.
Banners and LP's Round 2
 1. Личен призив от редактор на Уикипедия
 2. Личен призив от редактор на Уикипедия
 3. обичайно дарение
 4. Уикипедия е инициатива с идеална цел и въпреки това е сред петте най-популярни уебсайта в света. Посещава се ежемесечно от 450 милиона души. Ние имаме разходи като всеки друг сайт: за сървъри, електроенергия, наем, програми, персонал и юридическа помощ.
  За да запазим независимостта си, никога няма да предоставим нашето пространство за реклама. Ние не получаваме държавни средства. Зависим изцяло от дарения: 5 щатски долара е най-честото, а средната стойност е около 30 долара.
  Ако всеки, който чете това съобщение, дари 5 долара, ще успеем да съберем необходимите ни средства само за един час. Моля, подкрепете ни и дарете сега, за да забравим за дарителската кампания и да се върнем към работата ни върху Уикипедия.
 5. Ако всеки, който чете това съобщение, даде пари, колкото за един сандвич, ще успеем да съберем необходимите ни средства само за един час. Моля, подкрепете ни и дарете сега, за да забравим за дарителската кампания и да се върнем към работата ни върху Уикипедия.
Privacy policy notice
 1. Когато правите дарение, вие споделяте своя информация с Фондация Уикимедия – нестопанска организация, отговаряща за Уикипедия и други проекти, както и за обслужващите доставчици на услуги в САЩ и на други места, които се придържат към нашата политика за поверителност по отношение на дарителите.
 2. Ние не продаваме и не разменяме информацията, която получаваме от Вас. За да се осведомите по този въпрос, моля, прочетете нашата политика по отношение на дарителите <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>.
Where your donation goes box text
 1. За какво се използва Вашето дарение
 2. Технология: сървъри, трафик, поддръжка, развитие. Уикипедия е петият по популярност уебсайт в света, но средствата за неговото функциониране представляват една съвсем малка част от това, което изразходват останалите уебсайтове от челната петица.
 3. Персонал: в другите сайтове, влизащи в десетката на най-популярните, работят хиляди щатни сътрудници. При нас служителите са едва 140, което прави Вашето дарение отлично вложение в една високоефективна организация с идеална цел.