Jump to content

Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages and the translation is 100% complete.
Banners round one
 1. Hjälp gärna till
 2. Läs nu
 3. Läs gärna:
  En personlig vädjan från
  Wikipedias grundare Jimmy Wales
 4. Wikipedia drivs ideellt, men det är den femte största webbplatsen i värden med över 450 miljoner besökare varje månad. För att säkerställa vårt oberoende kommer vi aldrig att ta in annonser.
  Google och Yahoo har tusentals servrar och anställda. Vi har runt 800 servrar och 150 anställda.
  Om alla som läser detta donerade 40:- skulle vi bara behöva köra insamlingen en dag per år. Donera gärna för att hålla Wikipedia fritt.
 5. Wikipedia drivs ideellt, men det är den femte största webbplatsen i värden med över 450 miljoner besökare varje månad. För att skydda vårt oberoende kommer vi aldrig att ha annonser.
  Google har kanske uppemot en miljon servrar. Yahoo har i ordningen 12 000 anställda. Vi har runt 800 servrar och 150 anställda.
  Om alla som läser detta donerade 40:- skulle vi bara behöva köra insamlingen en dag per år. Donera gärna för att hålla Wikipedia fritt.
Banners and LP's Round 2
 1. En personlig vädjan från en Wikipediaredigerare
 2. En personlig vädjan från en Wikipediaredigerare
 3. genomsnittlig donation
 4. Wikipedia drivs ideellt, men det är den femte mest besökta webbsidan i världen. Med 450 miljoner användare varje månad har vi kostnader som vilken annan toppsajt som helst: servrar, elektricitet, hyra, programvara, personal och juridisk hjälp.
  För att skydda vårt oberoende kommer vi aldrig ha reklam. Vi tar inte emot några regeringsbidrag. Vi lever på donationer: 40 kronor är det vanligaste och snittet ligger på 200 kronor.
  Om alla som läser detta skulle ge 40 kronor skulle vår insamling vara över på en timme. Hjälp oss att slippa tänka på bidragsinsamling och återgå till Wikipedia.
 5. Om alla som läste detta donerade vad en smörgås kostar skulle vår insamling vara över på en timme. Hjälp oss att slippa tänka på bidragsinsamling och återgå till Wikipedia.
Privacy policy notice
 1. Genom att donera delar du din information med Wikimediastiftelsen, den ideella organisationen som driver Wikipedia och andra Wikimediaprojekt, och andra tjänsteleverantörer i USA och andra ställen i enlighet med vår sekretesspolicy.
 2. Din information är säker hos oss. Om du vill veta mera, läs vår donatorpolicy <http://wikimediafoundation.org/wiki/Donor_policy/en>.
Where your donation goes box text
 1. Hit går din donation
 2. Teknik: servrar, bandbredd, underhåll, utveckling. Wikipedia är den femte största webbplatsen i världen och drivs med en bråkdel av vad andra toppsajter spenderar.
 3. Anställda: De andra tio-i-toppsajterna har tusentals anställda. Vi har 140 stycken, vilket gör din gåva till en riktigt bra investering i en mycket effektiv ideell organisation.