InternetArchiveBot/Problème

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page InternetArchiveBot/Problem and the translation is 74% complete.
InternetArchiveBot



Le bot doit être arrêté maintenant

The Management Interface tells me I am blocked when I am not

Tracked in Phabricator:
task T274050

This is a bug. The problem is not with your account. We believe the problem is with the MediaWiki API rather than InternetArchiveBot itself. You can track progress of this bug on Phabricator.

Le bot prétend à tort qu'un lien est mort

Le bot use anglais lorsqu'il ne devrait pas

The bot is using the incorrect date format in templates

  • Modify the bot configuration for your wiki. Make sure your wiki is selected from the dropdown on the top right.
  • Scroll to "Default used date formats". Define one date format per line, using the strftime syntax. The format that is preferred by your wiki should have the prefix @default: in front of it.
  • Scroll to the bottom and submit. If there are still issues, leave a message on User talk:InternetArchiveBot.

J'ai activé le bot pour mon wiki mais il ne fait rien

Si le bot n'a jamais été exécuté sur votre wiki auparavant, il est possible que le bot n'ait pas encore été configuré. Si vous laissez un message sur notre page de discussion nous pouvons paramétrer le bot pour votre wiki. De plus, lors de la première activation du bot sur un wiki, le paramétrage peut prendre effet apprès quelques jours.

Si le bot a déjà été exécuté sur votre wiki, il est possible qu'il ait été désactivé côté serveur. Lorsque cela se produit, c'est parce qu'il y a un bogue qui empêche InternetArchiveBot de fonctionner efficacement sur ce wiki. Veuillez attendre que le service revienne sur ce wiki. Vérifiez également que le bot n'est pas bloqué sur votre wiki.

Je veux définir manuellement un domaine ou une URL acti.f.ve ou non.

Autres bogues ou support technique