InternetArchiveBot/Problem

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page InternetArchiveBot/Problem and the translation is 100% complete.
InternetArchiveBot

Roboten behöver stängas av nu

Hanteringsgränssnittet säger att jag är blockerad när jag inte är det

Tracked in Phabricator:
task T274050

Detta är en bugg. Problemet är inte ditt konto. Vi tror att problemet ligger hos MediaWikis API snarare än själva InternetArchiveBot. Du kan spåra buggen på Phabricator.

Roboten påstår felaktigt att en länk är död

Roboten använder engelska när den inte borde

Roboten använder felaktigt datumformat i mallar

Jag har aktiverat roboten på min wiki men den gör inget

Om roboten aldrig tidigare körts på din wiki kan det vara så att roboten ännu inte konfigurerats för det. Om du lämnar ett meddelanden på vår diskussionssida kan vi göra i ordning roboten för din wiki. När en robot har aktiverats på en wiki för första gången kan det potentiellt ta flera dagar innan den första redigeringen görs.

Om roboten har körts på din wiki förut kan du vara så att roboten har stängts av på servern. När det händer beror det på att det finns en bugg som hindrar InternetArchiveBot från att fungera ordentligt på den wikin. Var god invänta på att tjänsten återvänder till wikin. Kontrollera också att roboten inte blockerats på din wiki.

Jag behöver manuellt ange domän eller URL som aktiv eller död

Andra buggar eller funktionsförfrågningar