Jump to content

InternetArchiveBot/Problem/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page InternetArchiveBot/Problem and the translation is 100% complete.


De bot moet nu worden uitgeschakeld

De beheerinterface rapporteert een 503-fout

Wacht een uur en probeer het opnieuw. Als het nog steeds niet werkt, meldt het dan op Phabricator.

De bot gebruikt Engels waar dat niet moet

De bot gebruikt het verkeerde datumformaat in sjablonen

  • Wijzig de botconfiguratie voor uw wiki. Zorg ervoor dat uw wiki is geselecteerd in de vervolgkeuzelijst rechtsboven.
  • Scrol naar "Standaard gebruikte datumformaten". Definieer één datumformaat per regel, met behulp van de strftime syntaxis. Het formaat dat uw wiki voorkeur geeft, moet het voorvoegsel @default: hebben.
  • Scroll naar beneden en enter. Als er nog steeds problemen zijn, laat een bericht achter op User talk:InternetArchiveBot.

De bot verwijdert veel wikitext uit pagina's

De bot voert tijdens zijn werk vaak onderhoudsbewerkingen uit op artikelen. Dit omvat het verwijderen van overbodige citaten uit artikelen. Hier is een voorbeeld van dat soort bewerkingen. Als een referentie in artikelen een kenmerk 'name' heeft (zoals <ref name="cite1">Wales, 1994</ref>), hoeft u de tekst van het citaat maar één keer op te geven en kunt u daarna steno-verwijzingen gebruiken (zoals <ref name="cite1" />).

In het geval dat er iets anders gebeurt waardoor de bot grote hoeveelheden wikitekst verwijdert, laat dan een bericht achter op User talk:InternetArchiveBot.

Ik heb de bot voor mijn wiki ingeschakeld, maar het doet niets.

Als de bot nog nooit eerder op uw wiki heeft gedraaid, is het mogelijk dat de bot er nog niet voor is geconfigureerd. Als u een bericht achterlaat op onze overlegpagina kunnen we werken aan het opzetten van de bot voor uw wiki. Wanneer een bot voor het eerst wordt ingeschakeld op een wiki, kan het ook dagen duren voordat de eerste bewerking wordt uitgevoerd.

Als de bot al eerder op uw wiki heeft gedraaid, is het mogelijk dat de bot aan de serverzijde is uitgeschakeld. Wanneer dit gebeurt, is dat omdat er een bug is die verhindert dat InternetArchiveBot effectief werkt op die wiki. Wacht a.u.b. tot de service terugkeert naar die wiki. Controleer ook of de bot niet geblokkeerd is op uw wiki.

Ik moet een domein of URL handmatig als actief of dood instellen .

Andere bugs of functies aanvragen