InternetArchiveBot/Problem

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page InternetArchiveBot/Problem and the translation is 67% complete.
InternetArchiveBot



Divê bot vêga were girtin

The Management Interface tells me I am blocked when I am not

Tracked in Phabricator:
task T274050

This is a bug. The problem is not with your account. We believe the problem is with the MediaWiki API rather than InternetArchiveBot itself. You can track progress of this bug on Phabricator.

Bot lînkekê bi xeletî wek mirî nîşan dike

Bot îngilîzî bi kar tîne li cihê ku divê neke

The bot is using the incorrect date format in templates

  • Modify the bot configuration for your wiki. Make sure your wiki is selected from the dropdown on the top right.
  • Scroll to "Default used date formats". Define one date format per line, using the strftime syntax. The format that is preferred by your wiki should have the prefix @default: in front of it.
  • Scroll to the bottom and submit. If there are still issues, leave a message on User talk:InternetArchiveBot.

Min botê ji bo wîkiya xwe aktîv kiriye lê ew ti tiştî nake

If the bot has never run on your wiki before, it is possible the bot is not yet configured for it. If you leave a message on our talk page we can work on setting up the bot for your wiki. Also, when a bot is enabled on a wiki for the first time, it can take potentially days for the first edit to be made.

If the bot has run on your wiki before, it is possible that the bot has been disabled server-side. When this happens, it is because there is a bug that is preventing InternetArchiveBot from working effectively on that wiki. Please wait for service to return to that wiki. Also check to make sure the bot is not blocked on your wiki.

Divê ez domaîn an URLyekê bi destan saz bikim, wek zindî an mirî.

Çewtî an daxwazên taybetmendiyê yên din