InternetArchiveBot/Problem

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page InternetArchiveBot/Problem and the translation is 70% complete.
Outdated translations are marked like this.
InternetArchiveBot

Botun şu an kapatılması gerekiyor

The Management Interface tells me I am blocked when I am not

Tracked in Phabricator:
task T274050

This is a bug. The problem is not with your account. We believe the problem is with the MediaWiki API rather than InternetArchiveBot itself. You can track progress of this bug on Phabricator.

Bot hatalı bir şekilde bir bağlantıyı ölü olarak işaretliyor

Bot, olmaması gereken yerde İngilizce kullanıyor

The bot is using the incorrect date format in templates

  • Modify the bot configuration for your wiki. Make sure your wiki is selected from the dropdown on the top right.
  • Scroll to "Default used date formats". Define one date format per line, using the strftime syntax. The format that is preferred by your wiki should have the prefix @default: in front of it.
  • Scroll to the bottom and submit. If there are still issues, leave a message on User talk:InternetArchiveBot.

Aktif olduğum viki için botu etkinleştirdim ama hiçbir şey yapmıyor

Bot, aktif olduğunuz vikinizde daha önce hiç çalışmadıysa henüz bunun için yapılandırılmamış olabilir. Eğer tartışma sayfamıza bir mesaj bırakırsanız vikiniz için botu kurmaya çalışabiliriz. Ayrıca, bir viki'de bir bot ilk kez etkinleştirildiğinde ilk düzenlemenin yapılması potansiyel olarak günler alabilir.

Bot, vikinizde daha önce çalıştıysa bot sunucu tarafında devre dışı bırakılmış olabilir. Bu olduğunda InternetArchiveBot'un o wiki üzerinde etkili bir şekilde çalışmasını engelleyen bir hata vardır, demek oluyor. Lütfen hizmetin o viki'ye dönmesini bekleyin. Ayrıca botun vikinizde engellenmediğinden emin olun.

Bir domaini veya URL'yi canlı veya ölü olarak manuel bir şekilde ayarlamam gerekiyor

Diğer hatalar veya özellik istekleri