InternetArchiveBot/בעיות

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page InternetArchiveBot/Problem and the translation is 70% complete.
Outdated translations are marked like this.
InternetArchiveBot

צריך לעצור את הבוט עכשיו

The Management Interface tells me I am blocked when I am not

Tracked in Phabricator:
task T274050

This is a bug. The problem is not with your account. We believe the problem is with the MediaWiki API rather than InternetArchiveBot itself. You can track progress of this bug on Phabricator.

הבוט טוען בטעות שקישור מת

הבוט משתמש באנגלית במקום שהוא לא אמור להיות

The bot is using the incorrect date format in templates

  • Modify the bot configuration for your wiki. Make sure your wiki is selected from the dropdown on the top right.
  • Scroll to "Default used date formats". Define one date format per line, using the strftime syntax. The format that is preferred by your wiki should have the prefix @default: in front of it.
  • Scroll to the bottom and submit. If there are still issues, leave a message on User talk:InternetArchiveBot.

הפעלתי את הבוט עבור הויקי, שלי אבל הוא לא עושה כלום

אם הבוט מעולם לא רץ בוויקי שלך לפני כן, יתכן שהבוט עדיין לא מוגדר עבורו. אם אתה תשאיר הודעה בדף השיחה שלנו, נוכל לעבוד על הגדרת הבוט עבור הויקי שלכם. כמו כן, כאשר בוט מופעל בויקי בפעם הראשונה, עשוים לחלוף כמה ימים עד לעריכתו הראשונה.

אם הבוט רץ בעבר בויקי שלך, ייתכן שהבוט הושבת בצד השרת. כשזה קורה, זה בגלל שיש באג שמונע את InternetArchiveBot לעבוד ביעילות על הויקי הזה. אנא המתן לחזרת השירות בויקי זה. בדוק גם כדי לוודא שהבוט אינו נחסם בויקי שלך.

אני צריך להגדיר ידנית דומיין או כתובת אתר URL חי או מת

באגים אחרים או בקשות תכונה