InternetArchiveBot/Problema

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page InternetArchiveBot/Problem and the translation is 74% complete.
InternetArchiveBot



O robô precisa ser desligado agora

The Management Interface tells me I am blocked when I am not

Tracked in Phabricator:
task T274050

This is a bug. The problem is not with your account. We believe the problem is with the MediaWiki API rather than InternetArchiveBot itself. You can track progress of this bug on Phabricator.

O robô afirma erroneamente que um link está morto

O robô está usando inglês onde não deveria

The bot is using the incorrect date format in templates

  • Modify the bot configuration for your wiki. Make sure your wiki is selected from the dropdown on the top right.
  • Scroll to "Default used date formats". Define one date format per line, using the strftime syntax. The format that is preferred by your wiki should have the prefix @default: in front of it.
  • Scroll to the bottom and submit. If there are still issues, leave a message on User talk:InternetArchiveBot.

Eu habilitei o robô na minha wiki, mas ele não está fazendo nada

Se o robô nunca foi executado em sua wiki antes, é possível que ele ainda não esteja configurado para isso. Se você deixar uma mensagem em nossa página de discussão, podemos trabalhar na configuração do robô para sua wiki. Além disso, quando um robô é habilitado em uma wiki pela primeira vez, pode levar dias para a primeira edição ser feita.

Se o robô já foi executado em sua wiki antes, é possível que ele tenha sido desabilitado do lado do servidor. Quando isso acontece, é porque há um erro impedindo o InternetArchiveBot de funcionar efetivamente naquela wiki. Por favor, aguarde o serviço retornar a essa wiki. Verifique também se o robô não está bloqueado em sua wiki.

Preciso definir manualmente um domínio ou URL como vivo ou morto

Outros erros ou solicitações de recursos