Usuariu bloquiáu

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Blocked user and the translation is 67% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Acèh • ‎Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Hawaiʻi • ‎Lëtzebuergesch • ‎Napulitano • ‎Nederlands • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Zazaki • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎euskara • ‎français • ‎føroyskt • ‎galego • ‎hornjoserbsce • ‎hrvatski • ‎italiano • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎sicilianu • ‎slovenščina • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎беларуская • ‎русский • ‎татарча/tatarça • ‎тоҷикӣ • ‎українська • ‎հայերեն • ‎עברית • ‎العربية • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎مصرى • ‎پښتو • ‎नेपाली • ‎मराठी • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎ગુજરાતી • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎ไทย • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어

Los usuarios bloquiaos son usuarios que nun pueden editar páxines, xubir ficheros, mover páxines y facer otres aiciones que se permitiríen de tener más permisos d'usuariu. Los Operadores del sistema o otros usuarios con accesu a la interfaz de bloquéu/desbloquéu, nun puen bloquiar o desbloquiar a otros usuarios (menos a ellos mesmos) mentanto tean bloquiaos.

Los usuarios bloquiaos inda puen ver y editar les sos llistes de vixilancia; y na mayoría (pero non toes) de les wikis, inda puen editar la propia páxina d'alderique y/o unviar correos usando Special:EmailUser (sólo cuentes rexistraes), menos si nun se permite específicamente. Los Alministradores, Burócrates (na mayoría de les wikis), y Stewards puen bloquiar usuarios (nun rexistraos o rexistraos). Los Operadores del sistema globales tamién puen bloquiar usuarios de les wikis que pidieron tar nel conxuntu wiki d'operador del sistema global.