Usuari bloquejat

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Blocked user and the translation is 67% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Acèh • ‎Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Hawaiʻi • ‎Lëtzebuergesch • ‎Napulitano • ‎Nederlands • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Zazaki • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎euskara • ‎français • ‎føroyskt • ‎galego • ‎hornjoserbsce • ‎hrvatski • ‎italiano • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎sicilianu • ‎slovenščina • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎беларуская • ‎русский • ‎татарча/tatarça • ‎тоҷикӣ • ‎українська • ‎հայերեն • ‎עברית • ‎العربية • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎مصرى • ‎پښتو • ‎नेपाली • ‎मराठी • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎ગુજરાતી • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎ไทย • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어

Els usuaris bloquejats són usuaris que no tenen permès editar pàgines, carregar fitxers, moure pàgines, i realitzar d'altres accions que normalment estarien permeses per a usuaris amb permisos addicionals. Sysops o d'altres amb accés a la interfície de bloqueig i desbloqueig no poden bloquejar o desbloquejar altres usuaris (excepte ells mateixos) mentre estan bloquejats.

Els usuaris bloquejats poden, no obstant, visualitzar i editar les seves llistes de seguiment; i en la majoria de wikis (però no pas en totes), poden editar la seva pròpia pàgina de discussió i/o enviar e-mails, mitjançant Special:EmailUser (només per comptes d'usuari registrats) a no ser que es desactivi de forma explícita. Administradors, Buròcrates (en la majoria de wikis), i Stewards poden bloquejar usuaris (no registrats o connectats). Els sysops globals també poden bloquejar usuaris en les wikis incloses en el wikiconjunt global sysop.