Usuario bloqueado

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Blocked user and the translation is 50% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Acèh • ‎Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Hawaiʻi • ‎Lëtzebuergesch • ‎Napulitano • ‎Nederlands • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Zazaki • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎euskara • ‎français • ‎føroyskt • ‎galego • ‎hornjoserbsce • ‎hrvatski • ‎italiano • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎sicilianu • ‎slovenščina • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎беларуская • ‎русский • ‎татарча/tatarça • ‎тоҷикӣ • ‎українська • ‎հայերեն • ‎עברית • ‎العربية • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎مصرى • ‎پښتو • ‎नेपाली • ‎मराठी • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎ગુજરાતી • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎ไทย • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어

Os usuarios bloqueados son usuarios que non poden editar páxinas, cargar ficheiros, mover páxinas ou facer outras accións dadas por permisos de usuario adicionais. Os Sysops ou outros con acceso á interface de bloqueo e desbloqueo non poden bloquear ou desbloquear a outros usuarios (agás a si mesmo) mentres esteñan bloqueados eles mesmos.

Os usuarios bloqueados todavía poden ver i editar a súa lista de páxinas vixiadas, y na maioría (non todas) das wikis poden edita-la súa páxina de conversa e/ou enviar e-mails empregando Special:EmailUser (só contas rexistradas) a menos que se especifique o contrario. Os Administradores, Burócratas (na maioría de wikis), e Stewards poden bloquear usuarios (non rexstrados ou rexistrados). Os Global sysops poden ademáis bloquear usuarios en wikis incluídas no wikiset global de sysop.

See also